Pellon terveyskeskus

Yhteyshenkilöt

Ota yhteyttä seuraaviin henkilöihin rekrytointiin, erityis- ja erikoistumiskoulutukseen ja amanuenssuureihin sekä tutkimukseen ja kehitykseen liittyvissä asioissa.

Terveyskeskus yleisesti

Tyypillinen Länsirajan täyden palvelun terveyskeskus. Neljä virkaa, jotka kaikki vakinaisesti täytetty. Poliklinikka on hyvin varustettu. Vuodeosastolla 25 paikkaa. joista 18 akuuttihoitoa varten. Toimiva palveluasuminen, kotisairaanhoito ja mielenterveystyö, konsultoiva psykiatri. - Sijaisille tarjolla hyvin varustettu vuokra-asunto (2 h + kk) kuntakeskuksessa.

Pello on 3500 asukkaan monipuolinen yritystoiminnan keskus Tornionjokilaaksossa. Täällä on hyvä elää ja asua. Pellon kunta sijaitsee keskellä Pohjoiskalottia, Lapin maakunnassa Tornionjokilaaksossa.  Naapurikuntia ovat Suomen puolella Kolari (70 km), Ylitornio (60 km), Rovaniemi (100 km) ja Ruotsin puolella Övertorneå (45 km) ja Pajala 60 km). Etäisyyksiä etelään: Tornio ja Haaparanta 120 km, Kemi 145 km, Oulu 250 km, Luulaja 210 km ja pohjoiseen: Muonio 145 km, Kilpisjärvi 340 km, Tromssa 500 km, Kiiruna 250 km.

Toimipisteet