Ylilääkäri, Vuosaaren terveysasemaHelsingin kaupunki, Helsinki

Haemme tavoitteellista ja kehittämishaluista johtajaa ylilääkärin vakinaiseen virkaan 1.6.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. 

Toimimme terveys-ja hyvinvointikeskuksissa, joissa periaatteenamme on asiakkaan palvelutarpeen kartoitus ja palvelujen suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa hakien ratkaisua mahdollisuuksien mukaan jo ensikontaktissa, tarvittaessa sopien yhteyshenkilö siitä palvelusta jossa asiakkaalla on suurin palvelutarve, hyödyntäen aktiivisesti digitaalisia palveluita, konsultaatiorakenteita ja suunnitellen asiakkaan ympärille ammattilaisverkosto hänen yksilöllisen palvelutarpeensa mukaan.

Terveysaseman ylilääkärinä johdat ja kehität yhdessä osaavan henkilöstön kanssa avosairaanhoidon vastaanottotyötä. Pääset kanssamme kehittämään terveysasemien toimintaa myönteisessä ja aktiivisessa ilmapiirissä. Terveys- ja hyvinvointikeskusmallin myötä yhteistyö ja kehitys on moniammatillista ja monipuolista.  

Kelpoisuusehtona on, Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä kokemus alansa hallinto- ja johtamistehtävissä.

Se även Helsingin kaupunki introduktionen ›