Ylilääkäri kotisairaalaanHelsingin kaupunki, Helsinki

Haemme ylilääkäriä Helsingin kotisairaalaan 1.12.2019 lähtien tai sopimuksen mukaan.

Kotisairaala on yksi Helsingin sairaaloista. Kotisairaalassa hoidetaan sairaalatasoista hoitoa tarvitsevia potilaita heidän kotonaan. Hoito toimii sairaalatyön periaatteella 24/7. Sairaanhoitajat työskentelevät kolmessa vuorossa ja lääkärit ovat tavoitettavissa virka-aikaan.

Kotisairaalan ylilääkärinä johdat ja kehität kotisairaalan toimintaa yhdessä osaavan moniammatillisen tiimin kanssa. Tukenasi sinulla on kaksi apulaisylilääkäriä. Lääkärikuntaan kuuluu lisäksi kolme osastonlääkäriä ja viisi erikoistuvaa lääkäriä. Voit halutessasi tehdä myös kliinistä työtä. Yksi tärkeimpiä tehtäviäsi on verkostoituminen ja osallistuminen alueellisten hoitopolkujen kehittämiseen.
 

Kelpoisuusehto: Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus soveltuvalla erikoisalalla ja riittävä kokemus alansa hallinto- ja johtamistehtävissä sekä suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Luemme eduksi: palliatiivisen lääketieteen erityispätevyyden ja kokemuksen palliatiivisesta ja infektiopotilaiden hoidosta.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi.

Se även Helsingin kaupunki introduktionen ›