Ylilääkäri, Kannelmäen terveysasemaHelsingin kaupunki, Helsinki

Haemme tavoitteellista ja kehittämishaluista johtajaa ylilääkärin vakinaiseen virkaan 1.6.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. 

Toimimme terveys-ja hyvinvointikeskuksissa, joissa periaatteenamme on asiakkaan palvelutarpeen kartoitus ja palvelujen suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa. Haemme ratkaisua mahdollisuuksien mukaan jo ensikontaktissa, tarvittaessa sovimme yhteyshenkilön siitä palvelusta, jossa asiakkaalla on suurin palvelutarve. Toiminnassamme hyödynnämme aktiivisesti digitaalisia palveluita, konsultaatiorakenteita sekä erilaisia ammattilaisverkostojamme. Haluamme tuottaa asiakkaillemme hyvää asiakaskokemusta.

Terveysaseman ylilääkärinä johdat ja kehität yhdessä osaavan henkilöstön kanssa avosairaanhoidon vastaanottotyötä. Pääset kanssamme kehittämään terveysasemien toimintaa myönteisessä ja aktiivisessa ilmapiirissä. Toimimme terveys- ja hyvinvointikeskuskonseptin muodossa moniammatillisen kokonaisuuden keskellä ja pyrimme vastaamaan asiakkaan tarpeisiin kokonaisuutena.

Kelpoisuusehtona on, Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä kokemus alansa hallinto- ja johtamistehtävissä.

Se även Helsingin kaupunki introduktionen ›