YlihammaslääkäriLohjan kaupunki, Lohja

Haemme Lohjan kaupungin terveyspalveluihin ylihammaslääkäriä vastaamaan suun terveydenhuollon kokonaistoiminnan johtamisesta.

Johdat suun terveydenhuollon työyhteisöä kannustaen ja toimit tiiviissä yhteistyössä terveyspalvelujen ja sosiaalipalvelujen kanssa kehittäen asiakaslähtöisiä palveluprosesseja. Lähimmät työtoverisi ovat suun terveydenhuollon osastonhoitaja sekä avosairaanhoidon ylilääkäri ja kuntoutuksen esimies. Osallistut palvelujen suunnitteluun, kehittämiseen ja arviointiin myös muissa sidosryhmissä kaupungin sisällä ja kuntien välillä.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun hammaslääkärin kelpoisuus. Lisäksi erikoishammaslääkärin pätevyys terveydenhuollon tai muulla tehtävään soveltuvalla erikoisalalla. Tai laillistetun hammaslääkärin kelpoisuus ja terveystieteen maisteri sekä kokemusta hallinnollisista tehtävistä.

Palkka määräytyy LS:n mukaan. Hakijalta edellytetään Valviran rekisteröitymistodistusta. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen työn vastaanottamista tai koeajan päättymistä esitettävä Lohjan kaupungin työterveyshuollon todistus terveydentilastaan.

Kysy lisää tehtävästä ja palkkauksesta:
Terveyspalvelupäällikkö, vs. johtava ylilääkäri Jari Linden p. 050 5675892
Apulaisylihammaslääkäri Anne Keinänen p. 044 369 1788
etunimi.sukunimi@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Se även Lohjan kaupunki introduktionen ›