Vakituinen tai osa-aikainen terveyskeskuslääkärin työIkaalisten sosiaali- ja terveyskeskus, Ikaalinen

Ikaalisten sosiaali- ja terveyskeskukseen haetaan terveyskeskuslääkäriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Meillä on myös terveyskeskuksen virka auki,sen haku päättyy 29.3.19.Myös lyhyemmät sijaisuudet huomioidaan ja meillä voit tehdä osittaista työaikaa. 

 

Työnkuvaan kuuluu väestön hoitoa, kiirevastaanottoa sekä oman halun ja mahdollisuuksien mukaan suppeampia erityisalueita. Terveyskeskuksessa toimii 21 paikkainen tk-sairaala,jossa on myös mahdollisuus työskennellä. Työhön kuuluu päivystysvelvoite koskien ilta- ja viikonloppupäivystyksiä joka toinen viikko, jolloin  arki-illat klo 16-20 ja viikonloput klo 9-20. Palkka on kilpailukykyinen. Terveyskeskus toimii koulututerveysskeskuksena ja seniorilääkäritukea on hyvin saatavilla.  

 

Terveyskeskuksen peruskorjaus-laajennus valmistui loppuvuodesta 2013, joten työskentelemme nykyaikaisissa tiloissa. Sosiaali- ja terveystoimi sijaitsevat yhteisessä sosiaali- ja terveyskeskuksessa. Sote-keskuksen tiloissa toimii oma röntgen ja Fimlabin näytteenottopiste. Radiologi käy viikottain tekemässä UÄ-tutkimukset ja lausumassa rtg-kuvat. Ilta- ja viikonlopun kiirevastaanotto on järjestetty vuoroviikoin Hämeenkyrön terveyskeskuksen kanssa. Yöpäivystys klo 20 alkaen on TAYS:n Ensiapu Acutassa. Erikoislääkärikonsultaatioita ja erikoistutkimuksia saadaan joustavasti myös ostopalveluna.

 

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistus toimia lääkärin tehtävissä ja riittävä suomen kirjallinen ja suullinen kielen taito.Työn aloittaminen 1.6.19 tai sopimuksen mukaan. 

Tule työskentelemään mukavaan työporukkaamme!

Lisätiedot ja yhteydenotot:

 yl. Tiina Salminen

sähköposti; tiina.salminen@ikaalinen.fi tai puh. 044- 7306528

Se även Ikaalisten sosiaali- ja terveyskeskus introduktionen ›