Työterveyslääkäri, Espoon kaupungin työterveysEspoon kaupunki, Espoo

Haemme Espoon kaupungin työterveyspalveluihin työterveyslääkäriä.

Työn painopiste on ennaltaehkäisevässä toiminnassa mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa. Lisäksi tarjoamme työterveyspainotteista sairaanhoitoa, jonka palvelutarjonta on kattava. Osa-päiväinen työnkuva on tarvittaessa mahdollinen ja neuvoteltavissa. Palkkatasomme on kilpailukykyinen.

Työterveyspalvelut vastaavat kaupungin noin 14 000 työntekijän työterveyshuollosta. Yksikössä työskentelee 32 työterveyshuollon ammattilaista yhdessä laadukkaassa toimitilassa Espoon keskuksessa. Työterveyspalvelut toimii yksikkönä Espoon Konsernihallinnon Henkilöstöyksikössä.

Espoo on Suomen toiseksi suurin kaupunki. Espoo on nopeasti kasvava, moniarvoinen ja monikulttuurinen kaupunki. Visionsa mukaan Espoo on hyvä paikka asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää.

Isona työnantajana tarjoamme näköalapaikan julkisella sektorilla uudistuvassa ja kehittyvässä organisaatiossamme.

Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimus:  Laillistettu lääkäri.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Tehtävässä edellytetään  työterveyshuollon erikoislääkärin tutkintoa.

Arvostamme ammatillista osaamista ja yhteistyökykyä. Kiinnostusta kehittää tulosvastuullista toimintaa yhdessä oman yksikön ja kaupungin muiden toimijoiden kanssa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Sopimusala: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Työaika: 38 h 15 min /vko


Lisätietoja tehtävästä antaa: Ylilääkäri Marianne Alho, 050 389 9688, marianne.alho@espoo.fi, Tavoittaa parhaiten arkisin klo 15-16 välillä

 

Se även Espoon kaupunki introduktionen ›