terveyskeskus/neuvolalääkäriForssan seudun hyvinvointi kuntayhtymä, Forssa

 

Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä on seudullinen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja tuottava kokonaisuus. Kuntayhtymään kuuluu Forssan kaupunki sekä Humppilan, Jokioisten, Tammelan ja Ypäjän kunnat. Väestöpohja on n. 34 000 asukasta.  Henkilöstöä kuntayhtymässä on n. 1200. Olemme savuton kuntayhtymä.

Terveysasemat toimivat joka kunnassa väestövastuu periaatteella. Lisäksi Forssan sairaalassa on osastotoimintaa sekä perusterveydenhuollon ympärivuorokautinen päivystys. Lisäksi meillä on vasta valmistunut osaamiskeskus, joka on kuntoutukseen suuntautunut yksikkö.

Forssasta on hyvät kulkuyhteydet lähimpiin suuriin kaupunkeihin. Seudullamme asumisen kustannukset ovat melko edulliset. Seutu on tunnettu järkivihreästä toiminnasta ja luonnon kauniista maisemista.

 

Forssan sairaala toimii lähisairaalana ja se tarjoaa korkealaatuista perustason erikoissairaanhoitoa seutukuntamme asukkaille. Erikoislääkäri poliklinikka toiminta on meillä runsasta. Teemme yhteistyötä Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin sekä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kanssa. Olemme mukana 8 tähden sairaalahankkeessa.

 

 

Haemme kuntayhtymäämme neuvolalääkäriä vakituiseen virkaan. Työ sisältää äitiys- että lastenneuvolan asiakkaat kuntayhtymän viiden kunnan alueella sekä muuta työtä, joka sovittavissa oman kiinnostuksen mukaan. Äitiys- ja lastenneuvolatyön osuus vie yli puolet viikon työpanoksesta. Neuvolalääkäri vastaa myös neuvolatoiminnan kehittämisestä. Tarjoamme perhepalvelujen palvelualueella moniammatillisen työyhteisön, jossa on hyvä henki. Työssäsi sinulla on vahva tuki neuvoloiden terveydenhoitajilta sekä moniammatillisten tiimien ammattilaisilta (mm. neuvolatiimit ja lasten kuntoutustyöryhmä). Forssan sairaalassa toimii sekä äitiys- että lastentautien poliklinikka, synnytyssairaalana on pääsääntöisesti Kanta-Hämeen keskussairaala.

 

Arvostamme hyvää yhteistyökykyä, asiakaslähtöistä työotetta ja kunnioittavaa asennetta kaikkia ammattiryhmiä kohtaan. Lisäksi toivomme sinun osallistuvan aktiivisesti toimintamme kehittämiseen kuntalaisten parhaaksi. Kokemus neuvolatyöstä katsotaan eduksi.


Valittavan on esitettävä esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

 

Tule töihin Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymään, perhepalvelujen vastuualueella neuvolatyössä pääset kehittämään omaa työtäsi ja olemaan osa moniammatillista ja innostunutta joukkoa.

Se även Forssan seudun hyvinvointi kuntayhtymä introduktionen ›