TerveyskeskuslääkäriSisä-Savon terveydenhuollon kuntayhtymä, Suonenjoki

SISÄ-SAVON TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄSSÄ

(Suonenjoki ja Rautalampi )

 

julistetaan haettavaksi  15.2.2019 klo 15 mennessä

 

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN (OMALÄÄKÄRI) VIRKA

sijoituspaikkana Suonenjoen terveysasema

 

Kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin pätevyys. Yleislääketieteen erikoislääkärin oikeudet katsotaan eduksi. Palkkaus  pohjautuu omalääkärisopimuksen ehtoihin. Hakemuksessa voi esittää oman palkkatoivomuksensa.

 

Sisä-Savon terveydenhuollon kuntayhtymä on vireä ja hyvämaineinen työpaikka tarjoten terveydenhuollon palvelut Suonenjoelle ja Rautalammille. Kuntayhtymän alueella on noin 10500 asukasta. Käytössä on laajat erikoislääkärikonsultaatiopalvelut tukemassa omalääkärin ja työparina toimivan hoitajan työtä. Työpareja on 5 Suonenjoella ja 2 Rautalammilla, vastuuväestön koko on hyvin kohtuullinen. Kaikki virat ovat tällä hetkellä täytettyinä. Akuutti vastaanottotoiminta toimii iltaisin ja viikonloppuisin, viikonloput hoidetaan pääasiassa ulkopuolisten lääkäreiden toimesta. Suonenjoella toimii vireä ja aktiivinen yleislääkärivetoinen vuodeosasto.

Työnantaja tarjoaa hyvät koulutusmahdollisuudet.

 

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen osoitetaan ylilääkäri Olli Lappalaiselle osoitteella

Sisä-Savon terveydenhuollon kuntayhtymä, PL 5, 77601 Suonenjoki.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on 4kk .

 

Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n mukainen rokotussuoja.

 

Lisätietoja antavat ylilääkäri Olli Lappalainen p. 040 5441 031 ja vastaava lääkäri Jukka Rossi p. 0400 346 652. Sähköposti: etunimi.sukunimi@sisasavontk.fi

 

Suonenjoella 24.1.2019

Se även Sisä-Savon terveydenhuollon kuntayhtymä introduktionen ›