Terveyskeskuslääkäri / omalääkäriSiilinjärven kunta, Siilinjärvi

Siilinjärven kunta hakee terveyskeskuslääkäriä vakinaiseen virkasuhteeseen Siilinjärven pääterveysasemalle 2.5.2019 alkaen.

Siilinjärven terveyskeskus toimii väestövastuuperiaatteella vastaten noin 22 000 kuntalaisensa terveysasioiden hoidosta lääkäri-hoitaja -työpareina. Talossa on myös yleislääkärivetoinen vuodeosasto, hoiva-vanhuspalveluista vastaava lääkäri, oma psykiatri ja geriatri. Radiologin, ortopedin, plastiikkakirurgin, fysiatrin ja päihdelääkärin palvelut tuotetaan ostopalveluna.

Conmedicin toteuttamassa valtakunnallisessa laatuterveyskeskustoiminnassa meidät on kahdesti valittu Vuoden laatuterveyskeskukseksi, viimeksi v. 2014. NLY:n valtakunnallisessa koulutuspaikkakyselyssä v. 2017 ja 2018 saimme hienot viisi tähteä.

Nyt haemme terveyskeskuslääkäriä vastaanottotyöhön, omalääkärin tehtäviin. Sektorityönä tehtäviin sisältyy tällä hetkellä kouluterveydenhuolto.

Terveyskeskuslääkärin viran kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun lääkärin oikeudet. Palkkaus määräytyy Lääkärisopimuksen sekä Siilinjärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti.

Ennen viran vastaanottamista valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä huumausainetestiä koskeva todistus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa. Viran täytössä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Se även Siilinjärven kunta introduktionen ›