Terveyskeskuslääkäri, Koivukylän terveysasemaVantaan kaupunki, Sosiaali-terveystoimi, terveyspalvelut, Vantaa

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut
Koivukylän terveysasema 

Karsikkokuja 15, 01360 Vantaa 

Työsuhteen kesto: Vakituinen 12.05.2020 - tai sopimuksen mukaan

Koivukylän terveysasema vastaa noin 28.000 vantaalaisen perusterveydenhuollosta. Terveysasemalla on yksi ylilääkärin ja 15 terveyskeskuslääkärin virkaa. Asema sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Koivukylän juna-aseman lähellä.

Toimimme omalääkäripohjaisessa listamallissa, jossa lääkäri- ja hoitajapalvelut pyritään kohdentamaan potilaiden terveydentila erityisesti huomioiden. Työajalliseen sopimukseen siirryimme 1.4.20 alkaen. Työ on monipuolista avosairaanhoidon yleislääkärin työtä, joka kiinnostuksen mukaan voi sisältää työskentelyä neuvolassa, kouluterveydenhuollossa, perhesuunnitteluneuvolassa tai diabetesyksikössä. Työnkuvaan kuuluu myös työskentely terveysaseman päiväpoliklinikalla. Virka-ajan ulkopuolista päivystysvelvoitetta ei ole.

Koivukylän terveysaseman henkilökunta osallistuu aktiivisesti toiminnan kehittämiseen ja pyrimme systemaattiseen kehittämistyöhön Lean periaatteiden mukaisesti. Korona epidemian takia olemme myös laajentaneet etävastaanottotoimintaa.

Yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto tai kiinnostus yleislääketieteen erikoistumista kohtaan katsotaan eduksi. Virka soveltuu myös YEK-palveluita tai erikoistumiskoulutukseen kuuluvien terveyskeskuspalveluiden suorittamista varten. Jokaiselle erikoistuvalle nimetään ohjaaja ja kaikille lääkäreille mahdollistetaan koulutuksiin osallistuminen ja tarpeen mukaan myös työnohjausta on saatavilla.   

Palkkaus on kilpailukykyinen ja perustuu Vantaan paikalliseen virkaehtosopimukseen. Autamme asunnon haussa tarpeen mukaan.

 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Terveyskeskuslääkäri (Suomessa laillistettu lääkäri).

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme:  Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. 

Luemme eduksi: Ruotsin kielen taidon.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 38 h 15 min / viikko 

 

Yhteystiedot:

Ylilääkäri
Järvinen  Kajsa
P. 0438249807
kajsa.jarvinen@vantaa.fi
Tavoitettavissa klo 8-16

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

 

Se även Vantaan kaupunki, Sosiaali-terveystoimi, terveyspalvelut introduktionen ›