TerveyskeskuslääkäriKainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Kajaani

Haemme terveyskeskuslääkäreitä avoimiin virkoihin Kainuun soten terveysasemille eri kuntiin. Avoimet virat ovat Kajaanissa pääterveysasemalla ja Vuolijoen terveysasemalla, Paltamossa, Ristijärvellä, Sotkamossa, Kuhmossa ja Suomussalmella.

Työhön voi sisältyä kiireellistä ja ei-kiireellistä vastaanottotyötä, vanhusten parissa tehtävää työtä kotisairaanhoidossa ja hoitokodeissa sekä kiinnostuksen mukaan myös kotisairaalassa. Työnkuvaa voidaan painottaa myös työttömien työkykyarvioihin tai etälääkärin työhön. Kuhmossa, Sotkamossa, Suomussalmella ja Kajaanissa on terveyskeskussairaalat. Kajaanin pääterveysasema muuttaa jatkossa Kainuun uuteen sairaalaan saman katon alle keskussairaalan toimintojen kanssa. Neuvola sekä kouluterveydenhuolto on osa perhepalveluita mutta osa terveyskeskuslääkäreistä on työskennellyt halutessaan siellä osan työajastaan. Suomussalmella ja Kuhmossa on viikonloppuina päiväajan kiirevastaanotto. Yöpäivystys Kainuun keskussairaalassa on ulkoistettu mutta siihen osallistumista ei ole rajoitettu.

Yleislääketieteeseen erikoistuminen on mahdollista kokonaisuudessaan Kainuun soten palveluksessa, jolloin mm. lomaetuudet siirtyvät erikoistujan mukana. Kainuun keskussairaala oli vuoden 2018 NLY:n kyselyssä 5 tähden koulutuspaikka. Pienessä maakunnassa yhteistyö erikoissairaanhoidon kanssa toimii mutkattomasti.

Virkojen pätevyysvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys. Erikoislääkärin oikeudet yleislääketieteessä katsotaan eduksi. Kielivaatimuksena on hyvä suomen kielen taito.

Palkkaus on kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen ja Kainuun soten tva:n mukainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, koeaika 6 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä. 

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Marjut Hoviselle ja lähetetään osoitteella:

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo

PL 400

87070 KAINUU

Kuoreen merkintä: "terveyskeskuslääkäri"

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

http://sote.kainuu.fi

Se även Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä introduktionen ›