TerveyskeskuslääkäriHämeenkyrön sosiaali- ja terveyskeskus, Hämeenkyrö

Hämeenkyrön kunnan sosiaali- ja terveyskeskuksessa on haettavana 16.9.2019 klo 15:30 mennessä:

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN VIRKA (2 kpl).

Hämeenkyrön kunta on 10 500 asukkaan kasvava kunta vain 30 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä terveyspalveluita kehittävässä, viihtyisässä työympäristössä ja innovatiivisessa työyhteisössä. SOTE-palvelut ovat Hämeenkyrössä kiinteänä kokonaisuutena täysin saneeratuissa tiloissa. Olemme panostaneet myös diagnostiikkaan ja digitaalisuuteen.

Palkkausjärjestelmämme on juuri päivitetty ja on kilpailukykyinen.

Kyseessä on terveyskeskuslääkärin vakituinen ja halutessaan monipuolinen työ. Työaika on 38,25 tuntia/viikko. Potilastietojärjestelmä on LifeCare. Päivystysvelvoite on vähäinen ja jakaantuu lääkäreiden kesken 2 vk/kk, arkisin klo 16 - 18 ja viikonloppuisin klo 9 - 20 välille. 2019 vuoden loppuun saakka viikonloppupäivystys on ulkoistettu. Päivystystunteja voidaan hyödyntää erikseen sovitusti myös aktiivivapaina.

Paikka hyväksytään esim. erikoistumiskoulutukseen.

Kelpoisuutena virkaan on yleislääkärin oikeudet omaavan Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys.  Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.  Kokemus terveyskeskustyöskentelystä ja erikoistumissuuntautuminen yleislääketieteeseen katsotaan eduksi.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä täyttää Tartuntatautilaki 48 § edellyttämät vaatimukset. Hämeenkyrön kunta on savuton työpaikka.

Ole yhteydessä ja kysy rohkeasti tarkemmin!

 

Hakemukset Kuntarekry.fi tai vapaamuotoisesti sähköpostitse: tuomas.parmanen@hameekyro.fi

 

Se även Hämeenkyrön sosiaali- ja terveyskeskus introduktionen ›