LääkäriEspoon kaupunki, Espoo

Työavain 2-684-19
Vakinainen virkasuhde  alkaen 01.01.2020
Hakuaika päättyy 25.10.2019  kello 15:45
Espoon sairaala , Karvasmäentie 6 02740 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut/Espoon sairaala
Lääkärit

Tehtävän kuvaus: Haemme lääkäriä kotihoidon lääkärin tehtävään. Tuemme mielellämme mahdollista erikoistumista geriatriaan tai yleislääketieteeseen.

Espoon sairaalan polikliinisten ja kotiin vietävien palveluiden tuotantoyksikköön kuuluvat kotihoidon lääkäripalvelut, palliatiivinen yksikkö (kotisairaala, poliklinikka, osasto Villa Glims) sekä geriatrian poliklinikka.

Espoon kotihoidossa toimii kuusi kotihoidon lääkäriä ja heidän seniorinaan apulaisylilääkäri. Kotihoidon lääkäreiden esimies on tuotantoyksikön ylilääkäri. Nyt haemme joukkoomme Espoon alueella toimivaa kotihoidon lääkäriä.

Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa heikentyneen toimintakyvyn omaaville espoolaisille mahdollisimman pitkään turvallinen elämä omassa kodissa. Kotihoidon lääkäri tekee tiivistä yhteistyötä kotihoidon tiimien, Seniorineuvonta ja palveluohjausyksikkö Nestorin ja Espoon sairaalan muiden osastojen kanssa.

Kotihoidon lääkäri antaa tarvittaessa konsultaatiotukea Nestorille liittyen kunkin kotihoidon alueen potilaiden hoitoon.
Kotihoidon lääkärit kuuluvat polikliinisten ja kotiin vietävien palveluiden tuotantoyksikön lääkäreiden innostuneeseen joukkoon ja siinä heillä on mahdollisuus osallistua myös tuotantoyksikön lääkäreiden yhteiseen työnohjaukseen.

Sisäisten koulutusten lisäksi on mahdollisuutta käyttää 10 palkallista päivää ulkoisiin koulutuksiin. Työsuhde-etuina tarjoamme liikunta- ja kulttuurietuja sekä työmatkaedun.

Kelpoisuusvaatimus:  Laillistettu lääkäri.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Arvostamme kokemusta ikääntyneiden hoidosta.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus
Työaika: 38 h 15 min viikossa

Teemme työtä, jolla on suuri kansanterveydellinen merkitys. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, saatavuutta ja kuntalaisten terveyden edistämistä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, monipuoliset työsuhdemuodot ja joustavat työajat. Meillä on mahdollisuus sovittaa työ muuhun elämään. Hyvä perehdytys ja jatkuva tutorointi on meillä pitkä perinne ja itsestäänselvyys.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.
Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä:
Apulaisylilääkäri Tatiana Morozova, p. 043 826 6892, etunimi.sukunimi@espoo.fi
Ylilääkäri Tiina Tasmuth, p. 046 877 3010, etunimi.sukunimi@espoo.fi

Se även Espoon kaupunki introduktionen ›