Valkeakosken sosiaali- ja terveyskeskus

Kontaktpersoner

Kontakta följande personer om du har frågor om rekrytering, särskild allmänläkarutbildning och specialiseringsutbildning och amanuenstjänstgöring samt forskning och utbildning.

Allmänt om hälsovårdscentralen

Nykyaikainen terveyskeskuksemme sijaitsee vain reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereelta TAYS Valkeakosken sairaalan välittömässä yhteydessä. Päivystyksemme toimii TAYS Valkeakosken sairaalan yhteispäivystyspisteessä.

Terveyskeskuksessamme työskentelee 18 lääkäriä. Avovastaanottotyön lisäksi on mahdollista työskennellä vanhuspalveluissa, terveyskeskussairaalan Akuuttiosastolla tai Geriatrisella osastolla. Uusi Etelä-Pirkanmaan yhteinen terveyskeskussairaala aloittaa toimintansa toukokuussa 2020 TAYS Valkeakosken sairaalan yhteyteen rakennetussa uudisrakennuksessa.

Olemme yliopiston hyväksymä koulutusterveyskeskus, ja meillä on jo pitkään panostettu perehdytykseen, ohjaukseen ja koulutukseen. Tämä näkyy siinä, että virat ovat täynnä ja sijaisia on ollut helppo saada.

Hammashoitolassamme työskentelee 6 hammaslääkäriä. Palkkaamme vuosittain yhden hammaslääketieteen kandidaatin tai syventävän vaiheen harjoittelijan. Lisäksi ajoittain on tarvetta lyhyt- tai pidempiaikaisille sijaisille.

Tarjoamme harjoittelijalle kokeneiden hammaslääkärien ohjauksen. Hammashoitolassamme on hyvä työilmapiiri ja mukavat kollegat sekä ajanmukaiset työvälineet ja työtilat.

 

Mera information finns på:http://www.valkeakoski.fi/portal/suomi/terveys/

Verksamhetsställen