YlilääkäriParaisten terveyskeskus, Parainen

Paraisten kaupunki julistaa haettavaksi ylilääkärin viran kaupungin terveyskeskuksessa. Paraisten terveyskeskuksella on viisi terveysasemaa ja yhteensä kaksitoista lääkärinvirkaa. Tarjoamme sinulle paikan viihtyisässä työyhteisössä, mahdollisuuden kehittää työn sisältöä sekä kilpailukykyisen palkan.

Viran kelpoisuusehdot ovat terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetty laillistus tai lupa saada harjoittaa lääkärin ammattia sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla, kokemus hallinnollisista tehtävistä, ruotsin ja suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja johtamistaidot.

Viran täyttämisessä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja ilmoitettava viran vastaanottamisesta kuukauden kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta. Hakemukset palkkatoiveineen osoitetaan kaupunginhallitukselle ja toimitetaan viimeistään 14.06.2019 klo 12:00 mennessä osoitteeseen Paraisten kaupunki, Rantatie 28, 21600 PARAINEN tai sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta, www.kuntarekry.fi , työnumero 234293.

Tiedustelut: Henkilöstöpäällikkö Peter Lindroos, puh. 044 3585832 ja v.t. ylilääkäri Kenneth Wilson, puh. 040 488 5501, sähköpostitse etunimi.sukunimi@parainen.fi.

Katso myös Paraisten terveyskeskus esittely ›