Ylilääkäri, Kannelmäen terveysasemaHelsingin kaupunki, Helsinki

Haemme Kannelmäen terveysasemalle ylilääkäriä.

Johdat ja kehität avosairaanhoidon toimintaa yhdessä osaavan henkilöstön kanssa. Toimit kahdeksan terveyskeskuslääkärin esimiehenä. Teet myös potilastyötä osan työajastasi. Työparisi on terveysaseman osastonhoitaja. Pääset tekemään työtä myönteisessä ja aktiivisessa ilmapiirissä ja nauttimaan laajoista kouluttautumismahdollisuuksista sekä kaupungin hyvistä työsuhde-eduista. Järjestämme sinulle tarvittaessa työsuhdeasunnon. Palkkaus määräytyy paikallisen virkaehtosopimuksen mukaisesti.

Helsingissä on 23 hyvin toimivaa terveysasemaa eri puolilla kaupunkia. Kannelmäen terveysasema sijaitsee Länsi-Helsingissä. Väestöpohja on noin 19 000 asukasta.
Lääkäreiden ja hoitajien lisäksi tiimissämme toimii fysioterapeutti ja mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitajat. Olemme onnistuneet parantamaan akuuttipotilaiden hoitoon pääsyä ja lyhentämään kiireettömiä ajanvarausjonoja toimintaamme kehittämällä.


Kelpoisuusehto:  Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä kokemus alansa hallinto- ja johtamistehtävissä.
Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.
Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.


Täytä hakemuksesi ensisijaisesti helsinkirekry.fi kautta. Kirjallinen hakemus lähetetään: Helsingin kaupungin kirjaamo, Sosiaali- ja terveystoimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11 – 13). Kuoreen tunnus "Ylilääkäri 7-552-19".

Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Katso myös Helsingin kaupunki esittely ›