YlilääkäriEspoon kaupunki, Espoo

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa. Reagoimme ketterästi toimintaympäristön muutoksiin ja näytämme suuntaa tulevaisuuteen.

Oletko vakuuttunut perusterveydenhuollon merkityksestä? Haluatko olla mukana näköalapaikalla kehittämässä toimintaa pitkäjänteisesti ja ennakkoluulottomasti kohti uutta sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämismallia?

Haemme Matinkylään Ison Omenan terveysasemalle ylilääkäriksi johtajaa, jolla on kyky yhdessä työntekijöiden kanssa saavuttaa tulostavoitteet ja saattaa erilaiset kehityshankkeet maaliin. Arvostammekin kokemusta muutosjohtamisesta ja valmiita verkostoja alalla. Tehtävässäsi vastaat noin 40 000 asukkaan terveysasemapalveluista Matinkylän suuralueella.  Ison Omenan terveysasema on uudenlaista kauppakeskukseen sijoittuvaa Palvelutori-konseptia pilotoiva asema.

Osallistut myös Espoon terveysasematoiminnan johtoryhmän työskentelyyn. Lisäksi vastuullasi on erikseen sovittavan osakokonaisuuden (osaaminen, laatu ja vaikuttavuus, kehittäminen, digipalvelut, sote-yhteistyö) kaupunkitasoinen koordinointi.

 

Katso myös Espoon kaupunki esittely ›