TK: Varalääkärin viran sijaisuusSiilinjärven kunta,

Siilinjärven kunta hakee terveyskeskuslääkäriä 85 - 100 % työajalla varalääkärin viran sijaisuuteen ajalle 2.5. - 31.12.2019.

Pääterveysaseman vastaanotossa on yhdeksän ja Vuorelan terveysasemalla neljä omalääkäriä, vuodeosastolla toimii kaksi lääkäriä ja hoiva- ja vanhuspalvelutehtävissä yksi lääkäri. Varalääkäri toimii eri väestövastuulääkäreiden sijaisena, ja työnkuva koostuukin monipuolisesta terveyskeskuslääkärin työstä. Terveyskeskuksessamme väestövastuualueita hoidetaan työpariperiaatteella. Lisäksi talossa on oma radiologi, geriatri ja psykiatri. Ortopedin, plastiikkakirurgin, fysiatrin, silmälääkärin ja päihdelääkärin palvelut tuotetaan ostopalveluna.

Conmedicin toteuttamassa valtakunnallisessa laatuterveyskeskustoiminnassa meidät on kahdesti valittu Vuoden laatuterveyskeskukseksi, viimeksi v. 2014. NLY:n valtakunnallisessa koulutuspaikkakyselyssä olemme saaneet hienosti viisi tähteä sekä v. 2017 että 2018.

Terveyskeskuslääkärin kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun lääkärin oikeudet.

Palkkaus määräytyy Lääkärisopimuksen omalääkäriliitteen sekä Siilinjärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti.

Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä huumausainetestiä koskeva todistus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa. Viran täytössä sovelletaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Katso myös Siilinjärven kunta esittely ›