Terveyskeskuslääkäri/OpiskeluterveydenhuoltoTampereen kaupunki/Avo- ja asumispalvelut,

Haemme

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIÄ 1-102-19

Opiskeluterveydenhuoltoon

Haemme vakituiseen virkaan terveyskeskuslääkäriä Tampereen kaupungin opiskeluterveydenhuoltoon. Päätoimipisteenä on Tullinkulman opiskeluterveydenhuollon keskitetty toimipiste, lisäksi lääkäri työskentelee oppilaitosten yhteydessä olevissa etätoimipisteissä. Työn aloitusajankohta on sovittavissa.

Opiskeluterveydenhuollon lääkärin tehtäviin kuuluu opiskelijoiden terveyden- ja sairaanhoito sekä opiskeluhuoltotyö. Työn tarkoituksena on edistää opiskelijan terveyttä ja opiskelukykyä monialaisessa yhteistyössä. Lääkäri ja terveydenhoitaja toimivat työparina niin yksittäisen opiskelijan kuin oppilaitoksen yhteisöllisen terveyden edistämisessä. Työn kehittäminen on osa lääkärin työtä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu lääkäri sekä hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Yleislääketieteen erityiskoulutus tai soveltuva erikoislääkärikoulutus (erityisesti yleislääketiede) ja/tai nuorisolääketieteen erityispätevyys katsotaan eduksi, samoin vähintään tyydyttävä englanninkielen suullinen taito. Monipuolinen kokemus perusterveydenhuollon eri osa-alueilta, kokemus nuorten kanssa työskentelystä, työkokemus psykiatrian erikoisaloilta sekä moniammatillisen työn osaaminen katsotaan niin ikään eduksi.

Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja antavat apulaisylilääkäri Paula-Maria Lehtipuu, puh. 040 800 4944 ja ylilääkäri Tuire Sannisto, puh. 050 468 9166.

Hakuaika päättyy 27.3.2019. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi. Voit lähettää hakemuksen myös sähköpostilla rekrytointi@tampere.fi

IMURIn käyttöohjeet löytyvät sivulta http://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Katso myös Tampereen kaupunki/Avo- ja asumispalvelut esittely ›