Terveyskeskuslääkärin sijaisuus 1.3.2020 – 31.1.2021Kauniaisten kaupunki / terveyskeskus, Kauniainen

Kauniaisten kaupunki hakee sosiaali- ja terveystoimeen terveyskeskuslääkäriä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.3.2020 – 31.1.2021, sijaisuuden jatkuminen pidemmälle on mahdollinen. Työpiste sijaitsee Kauniaisten terveysasemalla (Asematie 19). Lääkärin tehtävänkuvaan sisältyy monipuolista vastaanottotoimintaa, ennaltaehkäisevän terveydenhuollon tehtäviä sekä mahdollisesti myös vanhuspalveluiden tehtäviä. Työnkuvaa on mahdollista laajentaa hakijan erityismielenkiinnon kohteiden pohjalta. Päivystysvelvollisuutta ei ole, mutta HUS yhteispäivystykseen osallistuminen mahdollistetaan hakijan niin toivoessa. YEK- ja YLE erikoistumiskoulutus on järjestetty.

Terveyskeskuksessa on kahdeksan lääkärin virkaa, erikoisaloina yleislääketiede, geriatria ja pediatria ja lisäksi on mahdollisuus konsultoida paikan päällä psykiatria. Kaksi lääkäreistä on kouluttautunut yleislääketieteen kouluttajalääkäreiksi. Teemme tiivistä yhteistyötä HUS Perusterveydenhuollon yksikön kanssa. Koulutus- ja konsultaatiomahdollisuudet ovat järjestetty.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu lääkäri. Arvostamme kokemusta terveyskeskuslääkärin työstä.

 

Kielitaitovaatimus: Molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

 

Työaika ja palkkaus KVTES lääkärisopimuksen pohjalta, LL 5400€ / kk + toimenpidelisät. Koeaika on 6 kk.

 

Lisätietoja antavat johtava ylilääkäri Pia Höglund puh.050-3794491 tai sosiaali- ja terveysjohtaja Ulla Tikkanen puh. 050-3553246, sähköposti etunimi.sukunimi@kauniainen.fi.

Työ alkaa 2.3.2020 tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 14.2.2020

Haku tapahtuu oheisella sähköisellä hakemuslomakkeella.

 

Kauniainen on savuton työnantaja.

Katso myös Kauniaisten kaupunki / terveyskeskus esittely ›