Terveyskeskuslääkärin sijaisuuksia neuvola-, koulu- ja opiskeluterveydenhuollossaTampereen kaupunki/Avo- ja asumispalvelut, Tampere

Haemme syksylle 2019 neuvola-, koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon terveyskeskuslääkärin sijaisia työhön Tampereen kaupungin lasten, nuorten ja perheiden palveluihin!

Työ voi olla osa- tai täysiaikaista, jopa yksittäisistä työpäivistä voidaan sopia. Neuvola- ja koululääkärin työ painottuu lastenneuvolatyöhön sekä kouluterveydenhuoltoon ala- ja yläkouluilla, mutta myös äitiysneuvolatyölle on tilausta. Opiskeluterveydenhuollossa päätoimipisteenä on Tullinkulman opiskeluterveydenhuollon keskitetty toimipiste, lisäksi lääkäri työskentelee oppilaitosten yhteydessä olevissa etätoimipisteissä. Tehtäviin kuuluu opiskelijoiden terveyden- ja sairaanhoito sekä opiskeluhuoltotyö. Työ painottuu sairaanhoitoon.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu lääkäri sekä hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Tarvittava perehdytys järjestetään, konsultaatiotuki toimii. YEK-/erikoistumispalvelua kertyy, jos työaika on vähintään 50 %, osaavaa ohjausta on tarjolla. Potilastietojärjestelmänä on Pegasos.

Osa-aikatyö soveltuu hyvin esim. hoitovapaalta takaisin työelämään siirtymisvaiheeseen.

Tervetuloa mielekkääseen työhön lasten ja nuorten parissa, hyvässä porukassa!

Ota pian yhteyttä ja kysy lisää (sähköpostilla tavoittaa parhaiten: tuire.sannisto@tampere.fi)!

Lisätietoja antaa ylilääkäri Tuire Sannisto, puh. 050 468 9166

 

Katso myös Tampereen kaupunki/Avo- ja asumispalvelut esittely ›