Terveyskeskuslääkärin sijaisuuksia neuvola-, koulu- ja opiskeluterveydenhuollossaTampereen kaupunki/Avo- ja asumispalvelut, Tampere

Haemme syksylle 2019 neuvola-, koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon terveyskeskuslääkärin sijaista työhön Tampereen kaupungin lasten, nuorten ja perheiden palveluihin. Tässä on YEK-vaiheen tai erikoistuvalle lääkärille hieno tilaisuus syventää osaamista näillä tk-työn osa-alueilla hyvässä ohjauksessa!

Syys-lokakuussa työ sijoittuisi opiskeluterveydenhuoltoon ja marras-joulukuussa neuvola- ja kouluterveydenhuoltoon. Sijaisuutta on mahdollista jatkaa myös kevätkaudelle 2020.

Neuvola- ja koululääkärin työ painottuu lastenneuvolatyöhön sekä kouluterveydenhuoltoon ala- ja yläkouluilla, mutta myös äitiysneuvolatyölle on tilausta. Opiskeluterveydenhuollossa päätoimipisteenä on Tullinkulman opiskeluterveydenhuollon keskitetty toimipiste, lisäksi lääkäri työskentelee oppilaitosten yhteydessä olevissa etätoimipisteissä. Tehtäviin kuuluu opiskelijoiden terveyden- ja sairaanhoito sekä opiskeluhuoltotyö. Työ painottuu sairaanhoitoon.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu lääkäri sekä hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Tarvittava perehdytys järjestetään, konsultaatiotuki toimii. Potilastietojärjestelmänä on Pegasos.

Osa-aikatyö soveltuu hyvin esim. hoitovapaalta takaisin työelämään siirtymisvaiheeseen.

Tervetuloa mielekkääseen työhön lasten ja nuorten parissa, hyvässä porukassa!

Ota pian yhteyttä ja kysy lisää (sähköpostilla tavoittaa parhaiten: tuire.sannisto@tampere.fi)!

Lisätietoja antaa ylilääkäri Tuire Sannisto, puh. 050 468 9166

 

Katso myös Tampereen kaupunki/Avo- ja asumispalvelut esittely ›