Terveyskeskuslääkärin sijaisuuksia, Espoonlahden terveysasemaEspoon kaupunki, Espoo

Haemme Espoonlahden terveysasemalle sijaisia elokuusta alkaen. Aloitukset 1.8.2018, 1.10.2018 sekä 1.1.2019 alkaen (tai sopimuksen mukaan). Sijaisuuksien kesto 9-12 kk, mutta myös 6 kk sijaisuus on mahdollinen.

Olemme kahden terveysaseman muodostama kokonaisuus Etelä-Espoossa. Kehitämme työtämme ja palveluitamme ja opettelemme jatkuvasti uutta keskenämme sekä yhdessä Espoon muiden terveysasemien kanssa. Meillä saa tehdä monipuolista terveyskeskustyötä ja hyödyntää omaa erityisosaamistaan tai mielenkiinnon kohteitaan; pyrimme hyödyntämään niitä! Panostamme koulutukseen ja sisäiseen konsultointiin - jokaisen ammatillisen kehittymisen tukeminen on meille tärkeää. Joka keskiviikko on Espoonlahden ja Kivenlahden yhteistä koulutusta ja kerran kuussa kouluttaudutaan koko Espoon terveysasemahenkilöstön yhteisissä tapaamisissa. YEK-vaiheen lääkäreille ja yleislääketieteeseen erikoistuville on omat koulutusohjelmansa. Kaikille koulutusvaiheessa oleville on tietysti nimetty ohjaaja!

Tehtävään kuuluu monipuolista terveyskeskuslääkärin akuuttia ja kiireetöntä vastanottotyötä ja sopimuksen mukaan myös terveysaseman oheistoimintoja.

Lisätietoja antavat:
Apulaisylilääkäri Johanna Lehtisyrjä, p. 043 826 6976
Ylilääkäri Pia Hakio, p. 043 827 3031

etunimi.sukunimi@espoo.fi

 

Katso myös Espoon kaupunki esittely ›