Terveyskeskuslääkärin kaksi virkaa, KajaaniKainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Kajaani

Kainuun sote on viime vuosina kehittänyt kotiin vietäviä palveluita ja mm. aloittanut kotisairaalatoiminnan maakunnassa. Viimeisimpänä kotisairaala Aliisa on käynnistynyt Kajaanissa vuoden 2019 alussa. Kotihoidon lääkäripalvelut on tähän asti pääosin hoidettu osana vastaanottojen lääkäreiden toimintaa. Nyt haemme lääkärityöparia kehittämään lääkäripalveluita kotiin vietäviin palveluihin. Työkenttään kuuluvat kotisairaalan lääkärin tehtävät sekä soveltuvin osin kotihoidon lääkärin tehtävät Kajaanin alueella.

Kotiin vietävissä palveluissa toimii kotihoidon ja kotisairaalan lisäksi Kajaanissa myös mm. kotikuntoutus. Kotiin vietävät palvelut ovat muutosvaiheessa ja pääset kehittämään palveluita osana moniammatillista tiimiä.

Kotiin vietävien palveluiden lääkärin tukena toimivat maakunnan geriatrit, joita on sekä sairaalassa että terveyskeskuksissa. Myös geriatrien työnkuvaa ollaan muokkaamassa ja tämän mahdollistamiseksi tarvitaan lisää yleislääkäreitä vanhuspainotteiseen kotiin vietävien palveluiden kenttään.  Nyt haettavat lääkärin virat sijoittuvat vastaanotto- ja terveyskeskussairaalapalveluiden vastuualueelle ja lääkäreiden esimiehenä toimii Kajaanin pääterveysaseman apulaisylilääkäri.

Pätevyysvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys ja hyvä suomen kielen taito. Eduksi luemme erikoislääkärin oikeudet soveltuvalla erikoisalalla sekä kokemuksen vanhusten parissa tehdystä lääkärintyöstä.

Edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Palkkaus on kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen ja Kainuun soten tva:n mukainen. Työ alkaa 2.5.2019 tai sopimuksen mukaan, koeaika 6 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä. 

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Marjut Hoviselle ja lähetetään osoitteella:

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo

PL 400

87070 KAINUU

Kuoreen merkintä: "terveyskeskuslääkärit"

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

 

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.

http://sote.kainuu.fi

 

Katso myös Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä esittely ›