Terveyskeskuslääkäri, SuomussalmiKainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Suomussalmi

Suomussalmi on noin 8000 asukkaan kunta Kainuun pohjoisosassa. Kajaaniin kuntakeskuksesta on matkaa noin 100km, Ouluun 200km ja Kuusamoon 130km. Haemme terveyskeskuslääkäriä Suomussalmen terveysasemalle vastaanottotyöhön. Suomussalmen terveyskeskuksessa on päiväaikainen kiirevastaanotto 7 päivänä viikossa, kiireetön vastaanotto sekä 22-paikkainen vuodeosasto ja kotisairaala Aliisa.

Pätevyysvaatimuksena on Suomessa laillistettu lääkäri, jolla on hyvä suomen kielen taito.

Eduksi katsomme Suomessa laillistetun erikoislääkärin pätevyyden soveltuvalla erikoisalalla.

Palkkaus on kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen ja Kainuun soten tva:n mukainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, koeaika 6 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä. 

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Marjut Hoviselle ja lähetetään osoitteella:

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo

PL 400

87070 KAINUU

Kuoreen merkintä: "terveyskeskuslääkäri, Suomussalmi"

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

 

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Kainuun soten terveyskeskuksiin kuuluu 8 terveysasemaa 7 kunnan alueella. Kainuun sotessa on integroituna perusterveydenhuolto, erikoissairaanhoito ja sosiaalitoimi. Kainuun sotessa yleislääketieteeseen erikoistumisen vaatimat palvelut on mahdollista tehdä kokonaisuudessaan saman työnantajan palveluksessa, jolloin mm. kertyneet lomapäivät siirtyvät mukana.

Katso myös Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä esittely ›