Terveyskeskuslääkäri, SotkamoKainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Sotkamo

Sotkamo on yli 10 000 asukkaan kunta Kajaanin naapurissa. Haemme kunnan terveysasemalle terveyskeskuslääkäriä vastaanottotyöhön. Sotkamon ja Kuhmon terveysasemien lääkärit työskentelevät tarpeen vaatiessa myös toisella terveysasemalla mikä on taloudellisesti kompensoitu paikallisessa palkkaussopimuksessa. Sotkamon terveysasemalla on päiväaikainen kiirevastaanotto, kiireetön vastaanotto sekä 22-paikkainen terveyskeskuksen sairaala. Lisäksi terveyskeskuslääkärit tuottavat virka-ajan lääkäripalvelut vanhuspalveluihin.

Pätevyysvaatimuksena on Suomessa laillistettu lääkäri, jolla on hyvä suomen kielen taito

Eduksi katsomme Suomessa laillistetun erikoislääkärin pätevyyden soveltuvalla erikoisalalla.

Palkkaus on kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen ja Kainuun soten tva:n mukainen. Työ alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan, koeaika 6 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä. 

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Marjut Hoviselle ja lähetetään osoitteella:

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo

PL 400

87070 KAINUU

Kuoreen merkintä: "terveyskeskuslääkäri, Sotkamo 897"

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

 

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun soten terveyskeskuksiin kuuluu 8 terveysasemaa 7 kunnan alueella. Kainuun sotessa on integroituna perusterveydenhuolto, erikoissairaanhoito ja sosiaalitoimi. Kainuun sotessa yleislääketieteeseen erikoistumisen vaatimat palvelut on mahdollista tehdä kokonaisuudessaan saman työnantajan palveluksessa, jolloin mm. kertyneet lomapäivät siirtyvät mukana.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Katso myös Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä esittely ›