TerveyskeskuslääkäriSastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut, Sastamala

Haemme osaajaa terveyskeskuslääkärin vakituiseen virkaan. Virka sijoittuu Vammalan pääterveysasemalle.

Lääkäritilanne on erittäin hyvä, meillä on 29 virkaa ja työilmapiirimme kehittämiseen innostava. Toimimme hoitaja- lääkärityöparimallilla ja terveyskeskuksessa työskentelee usean erikoisalan lääkäreitä mahdollistaen joustavat konsultaatiomahdollisuudet. Pääterveysaseman yhteydessä meillä on kolme osastoa käsittävä geriatrijohtoinen terveyskeskussairaala. Osastot jakautuvat akuuttigeriatriseen osastoon (1), palliatiiviseen osastoon (2) ja kuntoutusosastoon (3). Lisäksi osasto 2:n yhteydessä toimii kotisairaala.

Meillä on koulutusoikeus geriatriaan ja palliatiivisen lääketieteen erityispätevyyttä varten.

Viran kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin pätevyys. Soveltuvan alan erikoislääkäritutkinto katsotaan eduksi.  Palkkaus on paikallisen sopimuksen mukainen. Noudatamme virkasuhteissa 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä Sastamalan kaupungin työterveyshuollon antama työhön sopivuuslausunto. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Terveydenhuollon ammattihenkilöllä tulee olla hänen hoitamiensa tehtävien edellyttämä riittävä kielitaito.

Hakemukset 6.9.2019 klo 12.00 mennessä www.kuntarekry.fi.
Työhakemuksen voi toimittaa postitse osoitteeseen: Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut, Aarnontie 2, 38200 Sastamala. Kuoreen merkintä: Hakemus.

Katso myös Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut esittely ›