Terveyskeskuslääkäri sairaalan osastolleHämeenlinnan kaupunki, Terveyspalvelut, Hämeenlinna

Tervehdys Hämeenlinnasta! Hämeenlinnan Terveyspalveluiden Sairaala ja geriatriset palvelut- palveluyksikössä on avoinna terveyskeskuslääkärin sijaisuus. Sijaisuuden aloitus on mahdollista heti tai sopimuksen mukaan. Työskentelyn kesto voidaan sopia toiveesi mukaiseksi. Töitä on mahdollisuus tehdä vuoden loppuun saakka ja  tarvittaessa sijaisuutta voidaan jatkaa v. 2020 loppuunkin asti.

Vanajaveden sairaala toimii 90+6- paikkaisena akuuttihoidon ja kuntoutuksen yksikkönä 3:lla osastolla. Osastot ovat profiloituneet:

Akuuttiosasto 3, 32+1 paikkaa

uusia asiakkaita n. 100/kk

etupäässä infektio- ja sydänpotilaita

1,5 osastonlääkäriä, ylilääkäri seniorina

Kuntoutusosasto 2, 30+2 paikkaa

uusia asiakkaita n. 60/kk

etupäässä ortopedisia ja neurologisia kuntoutusasiakkaita

1,5 osastonlääkäriä, ayl seniorina

Tutkimus- ja arviointiosasto 1, 28+3 paikkaa

uusia asiakkaita n. 40/kk

tutkimus- ja arviointi- ja muistiasiakkaita

1 osastonlääkäri – ayl ger el

kaikki resurssi käytetään kun tarve on, eli profilointi ei ehdoton

potilasvaihto 2600/v, hoitoaika 7-10 pv

 

Sairaalan osastoilla toimii siis  4 osastonlääkäriä + ylilääkäri. Olemme saaneet uuden lääkärinviran, jonka täyttöprosessi on vielä kesken. Tämän jälkeen sairaalan lääkärivahvuus kolmella osastolla on 5 osastonlääkäriä + ylilääkäri.

Lääkärin virkoja on yhteensä  11:  ylilääkärillä on  sis.+ ger. spesialiteetti, 2 apulaisylilääkärillä ja 1 osastonlääkärillä on ger. spesialiteetit. Palveluosastomme lääkäreistä  loput 5 hoitaa kaupungin ydinkeskustan kotisairaanhoidon ja palvelutalojen lääkärin tehtävät.

Yksiköllämme on geriatrian erikoislääkäritutkinnon koulutusoikeudet, viroista 2 on geriatriaan erikoistuville varattuja määräaikaisia koulutusvirkoja.

Panostamme vahvasti koulutukseen, kerran viikossa on  yksikön lääkäreiden yhteinen koulutusmeeting, talon ulkopuoliseen koulutukseen pääsee ja siihen kannustamme.

Meillä et joudu koskaan  työskentelemään yksin, takaamme aina välittömän seniorituen.

Terveyskeskuksessa on oma röntgenyksikkö, natiivikuvat saadaan, radiologi lausuu kuvat ja  UÄ- tutkimuksia saadaan hyvin. Endoskopiatutkimukset tehdään omassa yksikössä. TAYS:in sydänsairaalalla on toimipiste terveyskeskuksessa, tätä kautta saadaan rasituskokeet ja on mahdollisuus kardiologin konsultaatioon. Muistidiagnostiikka tehdään talon omalla muistipkl:lla.

Tervetuloa koulutusmyönteiseen geriatriyhteisöömme!  Ota yhteyttä niin  sovitaan tapaaminen ja suunnitellaan  tarpeisiisi sopiva työjakso, jonka voit hyödyntää myös ajatellen mahdollista tulevaa erikoistumistasi. Mikäli kiinnostut geriatriasta syvemmin ja suunnittelet geriatriaan erikoistumista niin tarjoamme tähän kouluttautumisväylän.

Yhteydenotto: Yl Vesa Koivisto p. 050 552 9437, ayl Tuomo Lunnikivi p. 050 505 1909 tai ayl Erja Mustonen p. 050 552 9432.

 

Vesa Koivisto

ylilääkäri

sisätautien ja geriatrian erikoislääkäri

Puh. 050 552 9437, vesa.koivisto@hameenlinna.fi

Katso myös Hämeenlinnan kaupunki, Terveyspalvelut esittely ›