TerveyskeskuslääkäriPäijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä (Lahti, Asikkala, Hartola, Hollola, Iitti, Kärkölä, Myrskylä, Orimattila, Padasjoki, Pukkila), Padasjoki

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIÄ vakituiseen virkaan Padasjoen terveysasemalle.

Tarjoamme sinulle terveyskeskuslääkärin monipuolisia tehtäviä hyvin toimivassa pienessä maalaisterveyskeskuksessa. Meillä on ison organisaation tuki ja hyvät konsultaatiomahdollisuudet.

Padasjoella asuu noin 3000 asukasta. Padasjoella ja Lahden seudulla on erinomaiset mahdollisuudet aktiivisen vapaa-ajan viettämiseen, harrastuksen ja työn yhdistämiseen sekä laadukkaaseen leppoisteluun. Asumiskustannukset ovat Padasjoella varsin kohtuulliset ja asuntotarjonta on monipuolista.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistuksen sekä yleislääketieteen erikoislääkärin pätevyyden ja luvan toimia terveyskeskuslääkärin tehtävissä. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 § edellyttämä rokotussuoja. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen taitoa.

Kiinnostuitko? Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Katso myös Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä (Lahti, Asikkala, Hartola, Hollola, Iitti, Kärkölä, Myrskylä, Orimattila, Padasjoki, Pukkila) esittely ›