Terveyskeskuslääkäri, Mielenterveys- ja päihdepalveluihinEspoon kaupunki,

Espoon Mielenterveys- ja päihdepalvelut tuottaa ja kehittää monipuolisia perustason palveluita yhteistyössä monialaisen verkoston kanssa. Yksikössä on paikallisia ja liikkuvia tiimejä sekä 16-paikkainen vieroitushoito-osasto. 

Haemme vakituiseen virkaan mielenterveys- ja päihdetyöhön perehtynyttä lääkäriä. Virka on kokoaikainen eikä se sisällä päivystystä.

Yksikössämme toteutetaan mielenterveys- ja päihdepotilaiden monipuolista hoitoa ja konsultointia avopalveluissa sekä vieroitushoito-osastolla. Avopalveluissa lääkärin vastaanotot ovat Matinkylässä Kalaonnentie 8 ja Iso Omenan Palvelutori, Espoon terveysasemilla ja nuorisovastaanotolla Perkkaalla.

Tarjoamme mahdollisuuden osallistua ja vaikuttaa oman toimenkuvasi muotoutumiseen sekä monialaisen yhteistyön kehittämiseen asiakaslähtöisesti. 

Työn aloitus 7.1.2019 tai sopimuksen mukaan.


Lisätietoja tehtävästä antaa:
ylilääkäri Kirsi Riihimäki
043 8272984
kirsi.a.riihimaki@espoo.fi

Kelpoisuusvaatimus:  Laillistettu lääkäri.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Arvostamme :
psykiatriaan erikoistumisen ja päihdelääketieteen erityispätevyyden sekä ruotsin ja englannin kielen taidon.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietojaSopimusala: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimusTyöaika: 38 tuntia 15 minuuttia viikossa

Teemme työtä, jolla on suuri kansanterveydellinen merkitys. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, saatavuutta ja kuntalaisten terveyden edistämistä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, monipuoliset työsuhdemuodot ja joustavat työajat. Meillä on mahdollisuus sovittaa työ muuhun elämään. Hyvä perehdytys ja jatkuva tutorointi on meillä pitkä perinne ja itsestäänselvyys.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.


Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt
Lisätietoja tehtävästäkatso kuvaus tehtävästä.

Katso myös Espoon kaupunki esittely ›