Terveyskeskuslääkäri, Lännen terveysasematHelsingin kaupunki, Helsinki

Haemme terveyskeskuslääkäreitä eripituisiin sijaisuuksiin Lännen terveysasemille (Laakso, Munkkiniemi, Haaga, Pitäjänmäki, Kannelmäki sekä Malminkartano). Aloitus sopimuksen mukaan keväällä 2019.

Lännen terveysasemilla on haettavana useita sijaisuusjaksoja lääkäreille. Terveysasemat vaihtelevat kooltaan sekä väestöpohjaltaan ja -rakenteeltaan. Hakijan kanssa voidaan yhdessä keskustellen päättää sopivin terveysasema toiveiden mukaisesti.

Työsi on monipuolista avosairaanhoidon yleislääkärin työtä sisältäen mahdollisuuden myös äitiys- ja/tai lastenneuvolatyöhön. Saat monipuolisen perehdytyksen. YEK-vaiheen suoritus onnistuu meillä. Myös lääketieteen kandidaatit huomioidaan. Osa-aikainen työkin on mahdollista.

Mahdollisuus lisätyöhön/iltavastaanottoon kaupungin muissa toimipisteissä.

Palkkaus määräytyy paikallisen virkaehtosopimuksen mukaisesti, jossa huomioidaan koulutus ja aikaisempi työkokemus.
 

Kelpoisuusehto

Suomessa laillistettu lääkäri. Myös lääketieteen kandidaatit huomioidaan (edellyttäen että 5. vuosikurssin opinnot on tehtynä ja kelpoisuus toimia terveyskeskuslääkärin sijaisena).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.
 

Katso myös Helsingin kaupunki esittely ›