Terveyskeskuslääkäri, Koivukylän terveysasemaVantaan kaupunki, Sosiaali-terveystoimi, terveyspalvelut, Vantaa

Etsimme terveyskeskuslääkäriä joukkoomme! Tarjoamme sinulle monipuolista avosairaanhoidon yleislääkärin työtä, jossa ei ole virka-ajan ulkopuolista päivystysvelvoitetta.

Koivukylän terveysasema vastaa noin 28.000 vantaalaisen perusterveydenhuollosta. Terveysasemalla on yksi ylilääkäri ja 15 terveyskeskuslääkäriä. Asema sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Koivukylän juna-aseman lähellä.

Toimimme omalääkäripohjaisessa listamallissa, jossa lääkäri- ja hoitajapalvelut pyritään kohdentamaan potilaiden terveydentila erityisesti huomioiden. Työ voi kiinnostukseksi mukaan sisältää työskentelyä neuvolassa, kouluterveydenhuollossa, perhesuunnitteluneuvolassa tai diabetesyksikössä. Työnkuvaan kuuluu myös työskentely terveysaseman päiväpoliklinikalla. 

Koivukylän terveysaseman henkilökunta osallistuu aktiivisesti toiminnan kehittämiseen ja pyrimme systemaattiseen kehittämistyöhön Lean-periaatteiden mukaisesti.

Yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto tai kiinnostus yleislääketieteen erikoistumista kohtaan katsotaan eduksi. Virka soveltuu myös YEK-palveluita tai erikoistumiskoulutukseen kuuluvien terveyskeskuspalveluiden suorittamista varten. Jokaiselle erikoistuvalle nimetään ohjaaja ja kaikille lääkäreille mahdollistetaan koulutuksiin osallistuminen ja tarpeen mukaan myös työnohjausta.

Palkkaus on kilpailukykyinen ja perustuu Vantaan paikalliseen virkaehtosopimukseen. Autamme asunnon haussa tarpeen mukaan.

Tervetuloa Vantaalle töihin!

 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Terveyskeskuslääkäri (Suomessa laillistettu lääkäri)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa,  ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta 

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 

 

Yhteystiedot:

Ylilääkäri
Järvinen Kajsa
043-8249807
kajsa.jarvinen@vantaa.fi
Tavoitettavissa klo 8-16

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Katso myös Vantaan kaupunki, Sosiaali-terveystoimi, terveyspalvelut esittely ›