TerveyskeskuslääkäriPäijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä (Lahti, Asikkala, Hartola, Hollola, Iitti, Kärkölä, Myrskylä, Orimattila, Padasjoki, Pukkila), Järvelä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIÄ vakituiseen virkaan Kärkölän kunnan Järvelän terveysasemalle.

Etsimme joukkoomme kokenutta yleislääketieteen erikoislääkäriä tai muuten kokenutta terveyskeskuslääkäriä. Kyseessä on hyvin toimiva kahden terveyskeskuslääkärin terveysasema, jossa on osaava ja kokenut henkilökunta odottamassa vakituista lääkäriä toiseen virkaan.

Tarjoamme sinulle monipuolista yleislääkärin työtä, johon kuuluu mm. toimenpiteitä sekä neuvolatyötä ja kouluterveydenhuoltoa. Tässä on erinomainen paikka monitaitoiselle kollegalle! Autolla terveysasemalle pääsee nopeasti sekä Hollolan kuntakeskuksesta että Lahden keskustasta, ja lähijuna tulee Lahdesta ihan terveysaseman viereen.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistuksen sekä yleislääketieteen erikoislääkärin pätevyyden ja luvan toimia terveyskeskuslääkärin tehtävissä. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen taitoa ja suomalaisen terveydenhoitojärjestelmän tuntemusta.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja jätä hakemus!

Katso myös Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä (Lahti, Asikkala, Hartola, Hollola, Iitti, Kärkölä, Myrskylä, Orimattila, Padasjoki, Pukkila) esittely ›