Terveyskeskuslääkäri, Ison Omenan terveysasemaEspoon kaupunki, Espoo

Espoossa tehdään tosissaan töitä terveyskeskuksen toiminnan hiomiseksi. Avasimme terveysaseman tammikuussa 2019 Ison Omenan kauppakeskuksen Palvelutorilla. Palvelutori tarjoaa mahdollisuuden laajaan yhteistyöhön eri ammattiryhmien välillä. Terveysasemalla on laajennetut aukioloajat ma-pe klo 7-20.

Nyt on loistava mahdollisuus päästä suunnittelemaan ja kehittämään asiakaslähtöistä ja hoitajapainotteista terveysasematoimintaa aivan uudenlaisessa toimintaympäristössä. Työ tulee olemaan monipuolista yleislääkärin työtä, johon voidaan sisällyttää neuvolatyötä ja myös osa-aikainen työskentely järjestyy.

Espoossa on panostettu toiminnan kehittämiseen, hoidon hyvään saatavuuteen ja laadun parantamiseen usean vuoden ajan hyvin tuloksin. Espoon perusterveydenhuoltoa kehitetään lean-ajatteluun pohjautuen visiona Suomen parhaat terveyspalvelut.

Haemme perusterveydenhuollon laaja-alaisesta potilastyöstä ja toiminnan kehittämisestä innostunutta lääkäriä vakituiseen virkaan. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa ja arvostamme englannin ja ruotsin kielen taitoa.

Palkkaus ja työaika ovat Espoon paikallisen virkaehtosopimuksen mukaiset. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

kehittämispäällikkö Elina Jaakovlew-Markus p. 050 3045691 tai elina.jaakovlew-markus@espoo.fi, viikolla 12.

Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu lääkäri.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:

Tehtäväkohtainen palkka on  Espoon paikallisvirkaehtosopimuksen mukainen.

Sopimusala: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus.

Teemme työtä, jolla on suuri kansanterveydellinen merkitys. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, saatavuutta ja kuntalaisten terveyden edistämistä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, monipuoliset työsuhdemuodot ja joustavat työajat. Meillä on mahdollisuus sovittaa työ muuhun elämään. Hyvä perehdytys ja jatkuva tutorointi on meillä pitkä perinne ja itsestäänselvyys.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

 

 

Katso myös Espoon kaupunki esittely ›