TerveyskeskuslääkäriHämeenlinnan kaupunki, Terveyspalvelut, Hämeenlinna

Työn sijaintivaihtoehdot:

JUKOLA, 5-6 lääkärin asema keskusta-alueella, tarve heti jatkuen syksyyn ja voidaan tarjota jouluun saakka, kesäloma sovittavissa. Konsultaatiomahdollisuudet hyvät, koulutustarjonta samoin. Jos väh. 1kk yhtäjaksoinen työsuhde 100% (tai osa-aikaisena vastaavasti pidempi) tk-palvelut kertyvät. Ajanvarausvastaanottoa (kiireetöntä ja päivystysaikaa). Työaika 7h39min päivässä, mutta sovittavissa tilanteen mukaan. Kandikin käy. Effica käytössä.

RENKO, yksittäisistä päivistä kokoaikaiseen sijaiseen, tarve touko-kesäkuulla (erityisesti kesäkuu). Olet pari tuntia päivästä yksin asemalla, toinen lääkäri paikalla klo 10-15 (ma 11-15). Konsultaatiot ja koulutustarjonta olemassa ja tk-palveluita pystyy kerryttämään. Effica käytössä. Työhön sisällytettävissä vastaanoton lisäksi vanhainkotia ja kotisairaanhoitoa (4h/vko) haluttaessa.

 Jukola on viiden lääkärin asema kantakaupungissa keskussairaalan välittömässä läheisyydessä, ja mukana valinnanvapauskokeilussa.Perehdytys ja ohjaus järjestetty, ohjaava lääkäri nimetään YEK-ja erikoistuville lääkäreille.Terveyskeskuksessa ei ole iltapäivystystä, päivystys on järjestetty päivystysklinikassa. Olemme koulutusmyönteisiä ja aktiivisia uusien asioiden kehittäjiä – tervetuloa Hämeenlinnaan! 

Katso myös Hämeenlinnan kaupunki, Terveyspalvelut esittely ›