TerveyskeskuslääkäriHämeenkyrön sosiaali- ja terveyskeskus, Hämeenkyrö

Hämeenkyrön kunnan sosiaali- ja terveyskeskuksessa on haettavana 31.1.2019 klo 15:30 mennessä:

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN VAKITUINEN VIRKA

 

Hämeenkyrön kunta on 10 600 asukkaan kasvava kunta vain 30 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä terveyspalveluita kehittävässä, viihtyisässä työympäristössä ja innovatiivisessa työyhteisössä.

 

Kyseessä on omalääkärin vakituinen täysiaikainen työ, johon kuuluu väestönhoitoa, kiirevastaanottoa, avoterveydenhuoltoa, mahdollisesti ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa ja osastotyötä. Lääkäreillä on päivystysvelvoite, joka toinen viikko Hämeenkyrössä arki-iltasin klo 16–20 ja viikonloppuisin klo 9-20.  Terveyskeskuksessa on röntgen ja laboratorio. Käytössämme on LifeCare-potilastietojärjestelmä.

 

Paikka hyväksytään esim. erikoistumiskoulutukseen.

 

Kelpoisuutena virkaan on yleislääkärin oikeudet omaavan laillistetun lääkärin pätevyys.  Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.  Palkkaus on KVTES:n lääkärisopimuksen mukainen, mutta soveltaa Hämeenkyrön terveyskeskuksen lääkäripalkkauslinjaa.

Hakemukseen on liitettävä ansioluettelo ja jäljennökset niistä opinto- ja työtodistuksista, joihin hakija haluaa vedota. Hakemukset tulee toimittaa ensisijaisesti Kuntarekry.fi kautta.

 

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

 

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä täyttää Tartuntatautilaki 48 § edellyttämät vaatimukset. Hämeenkyrön kunta on savuton työpaikka.

Katso myös Hämeenkyrön sosiaali- ja terveyskeskus esittely ›