Terveyskeskuslääkäri, Espoonlahden, Kivenlahden ja Tapiolan terveysasemille, 7 tehtävääEspoon kaupunki,

 

 

 Hyvä Lääkäri,

Espoon kaupunki kehittyy ja kasvaa, joten etsimme osaavaan joukkoomme uusia lääkäreitä vahvistamaan terveysasemien toimintaa.

Etsimme perusterveydenhuollosta ja sen kehittämisestä innostunutta kokenutta lääkäriä vakituiseen virkaan. Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan, johon monipuolisen avovastaanoton ja päiväpäivystyksen lisäksi voi kiinnostuksen mukaan sisällyttää myös neuvolavastaanottoa. Toiveenamme on löytää myös geriatriaan perehtynyt lääkäri.

Olemme panostaneet lääkäreiden perehdytykseen sekä koulutus- ja ohjaustoimintaan. Pitkäaikaissairauksien hoitoa tukeva moniammatillinen hoitomalli on vakiintunut toimintatapa.

Espoon terveysasemat toimivat opetusterveyskeskuksina yhteistyössä Helsingin yliopiston kanssa. Olet tervetullut edistämään asukkaidemme terveyttä ja kehittämään kanssamme toimintaamme. Terveysasemalla on myös mahdollisuus kliiniseen lisätyöhön hyvällä korvauksella virkatyöajan lisäksi. Espoossa käytössäsi on ison työnantajan edut.

Espoossa on mahdollista työskennellä –koko tai osa-aikaisesti. Pyrimme rakentamaan työnkuvan Sinulle sopivaksi ja mielenkiintoiseksi.

Nyt haettavana on virkoja Espoonlahden (2), Kivenlahden (2) ja Tapiolan (3) terveysasemilla.

Palkkaus ja työaika ovat Espoon paikallisen virkaehtosopimuksen mukaiset. Työn aloitus 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan.

Lisätiedot ja kyselyt:

Nina Loikkanen

Kehittämispäällikkö Espoon terveydenhuolto

0405438687

nina.e.loikkanen@espoo.fi

Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu lääkäri

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Arvostamme erikoislääkärin tutkintoa soveltuvalta erikoisalalta ja kokemusta terveyskeskustyöstä sekä tiimityöskentelytaitoja. Espoonlahden ja Tapiolan terveysasemilla arvostamme lisäksi geriatrian erikoislääkärin tutkintoa tai vahvaa geriatrista osaamista.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Tehtäväkohtainen palkka Espoon paikallisen virkaehtosopimuksen mukainen

Sopimusala LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Työaika 38 h 15 min / vko

Teemme työtä, jolla on suuri kansanterveydellinen merkitys. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, saatavuutta ja kuntalaisten terveyden edistämistä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, monipuoliset työsuhdemuodot ja joustavat työajat. Meillä on mahdollisuus sovittaa työ muuhun elämään. Hyvä perehdytys ja jatkuva tutorointi on meillä pitkä perinne ja itsestäänselvyys.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Katso myös Espoon kaupunki esittely ›