TerveyskeskuslääkäriEspoon kaupunki, Espoo

Työavain 2-1-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 28.01.2019  kello 15:45
Espoon sairaala, Karvasmäentie 6, 02740 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut/Espoon sairaala
Lääkärit

Tehtävän kuvaus: Haemme terveyskeskuslääkäriä kotihoidon lääkärin tehtävään. Tuemme mielellämme mahdollista erikoistumista geriatriaan tai yleislääketieteeseen.

Espoon sairaalan polikliinisten ja kotiin vietävien palveluiden tuotantoyksikköön kuuluvat kotihoidon lääkäripalvelut, palliatiivinen yksikkö (kotisairaala, poliklinikka, osasto Villa Glims) sekä geriatrinen poliklinikka ja muistipoliklinikka.

Espoon kotihoidossa työskentelee kuusi kotihoidon lääkäriä ja heidän seniorinaan toimii apulaisylilääkäri. Kotihoidon lääkäreiden esimies on tuotantoyksikön ylilääkäri. Nyt haemme joukkoomme Espoon alueella toimivaa kotihoidon lääkäriä.

Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa espoolaisille mahdollisimman pitkään turvallinen elämä omassa kodissa. Kotikuntoutuksen jakson käyvät läpi kaikki uusina kotihoitoon tulevat potilaat. Merkittävä osa potilaista pystyy toimimaan itsenäisesti kuntoutusjakson jälkeen. Kotihoidon lääkäri toimii jaksolla lääketieteellisenä asiantuntijana ja tukee Kotikuntoutuksen moniammatillista tiimiä. Kotikuntoutus on uusi ja kehittyvä yksikkö, joten kotihoidon lääkäriltä odotetaan myös innostusta yhteistyön ja toiminnan kehittämiseen.
Kotihoidon lääkäri tekee tiivistä yhteistyötä kotihoidon tiimien, Seniorineuvonta ja palveluohjausyksikkö Nestorin ja Espoon sairaalan muiden osastojen kanssa.

Kotihoidon lääkäri osallistuu potilaiden SAP-prosessiin sekä antaa tarvittaessa konsultaatiotukea Nestorille. Kotihoidon lääkärit kuuluvat polikliinisten ja kotiin vietävien palveluiden tuotantoyksikön lääkäreiden innostuneeseen joukkoon ja siinä heillä on mahdollisuus osallistua myös tuotantoyksikön lääkäreiden yhteiseen työnohjaukseen.

Sisäisten koulutusten lisäksi on mahdollisuutta käyttää 10 palkallista päivää ulkoisiin koulutuksiin. Työsuhde-etuina tarjoamme liikunta- ja kulttuurietuja sekä tuemme työmatkaliikennettä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimus:  Laillistettu lääkäri.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Arvostamme kokemusta ikääntyneiden hoidosta.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus
Työaika: 38 h 15 min viikossa


Lisätietoja tehtävästä:
Apulaisylilääkäri Tatiana Morozova, p. 043 826 6892, etunimi.sukunimi@espoo.fi
Ylilääkäri Tiina Tasmuth, p. 046 877 3010, etunimi.sukunimi@espoo.fi

Katso myös Espoon kaupunki esittely ›