Terveyskeskuslääkäri, 2 vakituista virkaaVantaan kaupunki, Sosiaali-terveystoimi, terveyspalvelut, Vantaa

Eilinen meni menojaan
muistojen aarteet mukanaan.
Muutoksen aika on kypsynyt,
uuteen raiteet johtaa nyt.

Tuntematon

 

Yleislääkärinä hoidat mielelläsi potilaita monipuolisesti, hoitoketju vauvasta vaariin ei ole sinulle vieras. Työn mielekkyys löytyy pitkäkestoisista potilassuhteista, vaikka välillä on mukava hoitaa nopeampiakin juttuja. Omaa erityiskiinnostusta hyödynnät erilaisissa sektoritöissä joko ennaltaehkäisevän terveydenhuollon puolella, perhesuunnitteluneuvolassa tai vaikka diabetesyksikössä.

Laboratoriokokeita ja kuvantamistutkimuksia osaat käyttää mielekkäästi sekä näiden lisäksi hyödynnät sujuvasti aikaa diagnostisena työkaluna. Yksilön kokonaisvaltaisen hoidon ohessa huomioit näppärästi myös vastuun yhteisön hyvinvoinnista. Tunnet roolisi potilaiden hoidon koordinoijana ja hyödynnät osaavasti ympärilläsi toimivien terveydenhuollon ammattilaisten osaamista.

Pysyt virkeänä kouluttautumalla aktiivisesti. Omaa ja työyhteisösi työskentelyä kehität mielelläsi, jotta työnteko jatkuu tehokkaana. Olet aktiivinen ja osallistuva, koska tiedät muutoksen aikaansaamisella olevan merkitystä. Yleislääkäri on arvokas ammattilainen.

Mikäli tunnistit itsesi tästä tekstistä, olet juuri etsimämme lääkäri! Sekä Korson terveysasemalla että Koivukylän terveysasemalla on nyt avoinna vakituinen terveyskeskuslääkärin virka. Lisäksi on tarjolla myös pitkä opintovapaan sijaisuus, jos haluat ensin tulla tutustumaan sotekentän kivijalkaan, perusterveydenhuoltoon.

Pohjois-Vantaalla toimii kaksi terveysasemaa, toinen Korsossa ja toinen Koivukylässä. Ylilääkäreiden lisäksi kummallakin asemalla on 16 terveyskeskuslääkärin vakanssia. Väestön koko on noin 30000 asukasta molemmilla alueilla. Vantaalla toimimme listamallissa, eli lääkärillä on hoidettavana oma potilaslista ja sen lisäksi ajanvarausaikoja listautumattomille potilaille. Työnkuvaan kuuluu myös työskentely terveysaseman päiväpoliklinikalla akuutimpien vaivojen parissa. Perustyön ohessa on mahdollista tehdä sektorityötä neuvolan ja koulun ohella varsin monipuolisesti esim perhesuunnitteluneuvolassa tai diabetesyksikössä. Lääkärin omia toiveita kuunnellaan. Lääkärin ympärillä toimii kollegoiden lisäksi useita eri alan terveydenhuollon ammattilaisia.

Listamallin ansiosta Vantaan lääkäreiden palkkamalli on varsin suotuisa, kerromme mielellämme siitä lisää. Kouluttautumiseen suhtaudumme erittäin myönteisesti, osaava työntekijä on työyhteisölleen arvokas voimavara. Vantaalla pidetään huolta koulutusvaiheessa olevien lääkäreiden (YEK, tk-runkopalvelu, yleislääketieteeseen eriskoituvat) ohjauksesta ja koulutuksesta; tutorointi järjestetään ilman erillisiä aneluita. Kokeneemmatkin kollegat saavat luonnollisesti tukea työhönsä. Jos ohjaaminen kiinnostaa, otetaan sinut siihenkin työhön avosylin mukaan.

Vantaa ottaa kehitysmyönteisenä kaupunkina Apotin käyttöön toukokuun alkupuolella. Tarttumalla tilaisuuteen nyt, pääset mukaan nykyaikaisen kehityksen kärkilinjaan. Toimimme pian samassa potilastietojärjestelmässä oman erikoissairaanhoitomme kanssa. Raja-aitaa saadaan madallettua, kun muukin HUS-alue tulee laajalla rintamalla perässä samaan järjestelmään. Saamme samalla käyttöömme työkalun, jolla on mahdollista arvioida oman työn tulosta (ja ehkä laatua) muutenkin kuin nuppilukuja tai suoritteita laskeskellen. Houkuttelevaa, eikö totta?

On niitä jotka jäävät ja toisia jotka lähtevät, niin on ollut aina. 
Kukin saa valita itse, mutta on valittava ajoissa, eikä koskaan saa antaa periksi.

Muumit / Tove Jansson

 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Terveyskeskuslääkäri (Suomessa laillistettu lääkäri).

Luemme eduksi: Hyvän ruotsin kielen taidon.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 

 

Yhteystiedot:

Ylilääkäri (Korso), Aahos Ilkka
P. 0503121864 (klo 8-16)
ilkka.aahos@vantaa.fi

Ylilääkäri (Koivukylä), Järvinen Kajsa
P. 0438249807 (klo 8-16)
kajsa.jarvinen@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.

Katso myös Vantaan kaupunki, Sosiaali-terveystoimi, terveyspalvelut esittely ›