Oikomishoidon erikoishammaslääkäriSastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut, Sastamala

Haemme
Oikomishoidon erikoishammaslääkäriä Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalveluihin.

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalveluiden suun terveydenhoitoon haetaan kokoaikaista oikomishoidon erikoishammaslääkäriä vakituiseen virkaan. Päätoimipiste on keskushammashoitola Sastamalan Sote-kampuksella. Oikomishoidon erikoishammaslääkäri vastaa oikomishoidon palveluiden tuottamisesta yhdessä oikomishoitoon perehtyneiden suuhygienistien ja hammashoitajien kanssa Sastamalan ja Punkalaitumen asukkaille. Mahdollisuus tehdä myös osa-aikatyötä.

Työyhteisömme on innovatiivinen ja eteenpäin menevä. Palkkaus on KVTES:n ja lääkärisopimuksen mukainen. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys ja oikeus harjoittaa erikoishammaslääkärin ammattia laillistettuna ammattihenkilönä. Erikoishammaslääkärin tutkinto tulee olla suoritettu hampaiston oikomishoito –koulutus-ohjelmassa. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Terveydenhuollon ammattihenkilöllä tulee olla hänen hoitamiensa tehtävien edellyttämä riittävä kielitaito.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä Sastamalan kaupungin työterveyshuollon antama työhön sopivuuslausunto. Koeaika 6 kk.

Hakemukset 18.2.2019 klo 12.00 mennessä www.kuntarekry.fi
(tai postitse Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut, Aarnontie 2 A, 32800 Sastamala. Kuoreen merkintä: Hakemus.)

Katso myös Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut esittely ›