Neuvola- ja koululääkärin sijaisuus (terveyskeskuslääkäri)Tampereen kaupunki/Avo- ja asumispalvelut,

Tervetuloa Tampereelle tekemään työtä lasten, nuorten ja perheiden parissa!

Haemme neuvola- ja koululääkärin viransijaista 31.12.2021 asti, aloitus 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan.

Neuvola- ja koululääkäri on lapsen ja nuoren kasvun ja kehityksen lääketieteellinen asiantuntija. Työskentely tapahtuu äitiys- ja/tai lastenneuvoloissa sekä kouluterveydenhuollon toimipisteissä ala- ja yläkoulun oppilaiden parissa monialaisessa työyhteisössä. Päätoimisia neuvola- ja koululääkärin virkoja on yhteensä yhdeksän, jotka kaikki on täytetty. YEK- ja erikoistuvien lääkäreiden ohjaus toimii kokeneiden erikoislääkäeiden johdolla. 

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu lääkäri. Hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito on välttämätön. Yleislääketieteen erityiskoulutus tai soveltuva erikoislääkärikoulutus sekä kokemus lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä ja monialaisesta työstä katsotaan eduksi, samoin tiimityövalmiudet ja lehittämismyönteisyys. Työ soveltuu kuitenkin hyvin myös vastavamistuneelle lääkärille, joka on kiinnostunut ennalatehkäisyyn painottuvasta työstä lasten, nuorten ja perheiden parissa.

Ennen viransijaisuuden vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.
Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Palkkaus määräytyy Lääkärisopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja antavat ylilääkäri Tuire Sannisto, puh. 050 468 9166 ja vastaava neuvola- ja koululääkäri Taina Halminen, puh. 040 801 6374 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.
Hakuaika päättyy 23.9.2019.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä.

Linkki hakuilmoitukseen ja -ohjeisiin: https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat/ccb34ed64b1a85551895e445d3de66ae.html

 


 

Katso myös Tampereen kaupunki/Avo- ja asumispalvelut esittely ›