LastenpsykiatriKangasalan sosiaali- ja terveyskeskus, Kangasala

Kangasalan kaupungissa on haettavana 2.8.2019 klo 15:00 mennessä

LASTENPSYKIATRIN VIRKA, perheneuvola

Perheneuvolan perustehtävänä on antaa perheille asiantuntija-apua kasvatus- ja perheasioissa ja edistää lapsen myönteistä kehitystä sosiaalisen, psykologisen ja lääketieteellisen tutkimuksen, kuntoutuksen ja hoidon avulla. Perheneuvolan erikoislääkäri toimii alansa asiantuntijana moniammatillisissa työryhmissä ja asiakastyössä sekä asiantuntijatehtävissä.

Perheneuvolapalveluja tuotetaan Kangasalan ja Pälkäneen yhteistoiminta-alueen asukkaille. Kangasalan perheneuvolassa työskentelee tällä hetkellä perheneuvolan esimies, kaksi perheneuvojaa, kolme psykologia, kaksi lasten fysioterapeuttia ja puheterapeutti sekä kaksi toimistosihteeriä. Perheneuvolan henkilöstö muodostaa moniammatillisen, hyvin toimivan asiantuntijayksikön.

Kelpoisuusehtona virkaan on Suomessa laillistetun lääkärin oikeudet, lastenpsykiatrian erikoislääkärin tutkinto tai muu soveltuva erikoislääkärin pätevyys. Katsomme eduksi perehtyneisyyden lapsen kasvuun ja kehitykseen sekä perhenäkökulmaan.

Työaika on 38,25 h/vko. Palkkaus on psykiatrian erikoislääkäreiden hinnoittelutunnuksen (L3SL3000) mukainen 6 881,60 €/kk.

Virka täytetään 2.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.  

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä rikostaustaote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002) sekä toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Kesän supistetun toiminnan vuoksi tehtävästä ei pystytä antamaan lisätietoja ajalla 1.7.–31.7.2019. Lisätietoja tehtävästä on mahdollista saada haastattelujen yhteydessä.

 

                      Kangasalla 27.6.2019

Katso myös Kangasalan sosiaali- ja terveyskeskus esittely ›