Lastenneuvolalääkäri, Espoon ennaltaehkäisevä terveydenhoitoEspoon kaupunki,

Haemme lastenneuvolaan lääkäriä uuteen vakinaiseen virkaan ennaltaehkäisevän terveydenhoidon lääkäripalveluihin 1.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työtehtäviin kuuluu kliinistä asiakastyötä alueneuvolalääkärinä, lastenneuvolalääkäreiden perehdytyksen ja koulutusten suunnittelua ja toteutusta sekä neuvolan lääkärintyön ja palveluprosessien kehittämistä monialaisissa yhteistyöverkostoissa.

Alueneuvolalääkärinä vastaat alueen erityistarpeisten lasten kokonaisvaltaisesta arvioinnista ja jatkohoitoon ohjaamisesta yhteistyössä muiden ammattilaisten kanssa. Uuden viran myötä työnkuva muotoutuu ja pääset itse siihen vaikuttamaan. Työaikaliukuma mahdollistaa jouston työajoissa. Virkaan ei kuulu päivystysvelvollisuutta.

Espoossa on 13 äitiys- ja lastenneuvolaa sekä keskitetty ajanvaraus ja neuvontayksikkö.

Lääkäriyksikköön kuuluu 17 neuvola- ja koulu- ja opiskeluterveydenhuollon lääkäriä.

Terveydenhoidon palvelualueella työskentelee yksi pediatri, jonka tehtävänkuva vastaa suurelta osin nyt haettavaan virkaan valittavan lääkärin tehtäviä. Muut neuvolatoiminnan lääkäripalvelut organisoidaan yhteistyössä terveysasematoiminnan kanssa.

Toiminnan periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen ja moniammatillinen työote.

Edellytämme kokemusta neuvolatyöstä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, aktiivista työotetta sekä kehittämismyönteisyyttä.

Espoo on savuton työpaikka.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Espoossa haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalipun ja liikunta- ja kulttuuriedun.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa ennaltaehkäisevän terveydenhoidon ylilääkäri Anne Salminen

p. 0468773935, anne.salminen@espoo.fi

Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu lääkäri tai soveltuva erikoislääkärin tutkinto

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Sopimusala LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Työaika 38 h 15 min / vko

Lisätietoja tehtävästä

 

 

Katso myös Espoon kaupunki esittely ›