Lääkärit (3)Etelä-Karjalan terveyskeskus, Lappeenranta

Etsimme osaavaan joukkoomme

3 LÄÄKÄRIÄ

Avoterveys ja perhepalvelut

Tarjoamme monipuolista yleislääkärin työtä, jonka tarkempi tehtäväkuva suunnitellaan mieltymystesi mukaan. Meillä on 11 erikokoista hyvinvointiasemaa, yle-osastoja, kotisairaanhoitoa sekä neuvola-, koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoa, joista löydät varmasti itsellesi sopivan työympäristön. Voit valita, haluatko sitoutua virka-ajan ulkopuolisiin päivystyksiin vai teetkö mieluummin vain päivätyötä.

Kelpoisuutena virkoihin on yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto tai yliopiston hyväksyntä yleislääketieteen erikoislääkärikoulutukseen. Määräaikaisesti virkaan voidaan ottaa LL- tutkinnon suorittanut.

Virkaa vastaanotettaessa on esitettävä todistus virkakelpoisuudesta. Palkkaus perustuu lääkärisopimukseen sekä paikalliseen palkkaussopimukseen ja on varmasti kilpailukykyinen. Virkaan valittujen on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Sovellamme neljän kuukauden koeaikaa.

Virassa edellytetään tartuntalain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Hakemukset ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi toimittaa myös sähköpostitse: kirjaamo@eksote.fi tai kirjeitse: Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Kirjaamo, Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta

Lisätiedot:
Lappeenranta ja Länsi-Saimaa, vastaanotot, ksh ja osasto: ylilääkäri Sami Raasakka, puh. 040 651 1594,
Imatra ja Pohjoinen, vastaanotot, ksh ja osasto: ylilääkäri Minna Häyhä, puh. 040 5562 530
Neuvola- koulu- ja opiskeluterveydenhuolto: ylilääkäri Kaisa Kivistö, puh. 040 3516 075
 

Katso myös Etelä-Karjalan terveyskeskus esittely ›