Lääkärit (3)Etelä-Karjalan terveyskeskus, Lappeenranta

Etsimme osaavaan joukkoomme

3 LÄÄKÄRIÄ

Avoterveydenhuolto, Etelä-Karjalan terveyskeskus

Tarjolla on monipuolista yleislääkärin työtä, jonka tarkempi tehtäväkuva suunnitellaan mieltymystesi mukaan.

Meillä on 11 erikokoista hyvinvointiasemaa, joista löydät varmasti itsellesi sopivan työympäristön. Joustoa löytyy niin työajan kuin työn sisällönkin suhteen. Voit myös valita, haluatko sitoutua virka-ajan ulkopuolisiin päivystyksiin - mikä huomioidaan reilusti peruspalkassakin - vai teetkö mieluummin vain päivätyötä. Yleislääketieteeseen erikoistuminen sujuu, lomaedut säilyvät myös sairaalapalveluissa ja tenttiin saa palkallista lukulomaa. Koulutuskyselyissä olemme HUS- alueen huippua. Edesautamme tieteellisen tutkimuksen tekemistä ja mahdollistamme osallistumisen Helsingin Yliopiston Akateeminen terveyskeskus-tutkijakouluun sinne valituille.

Tule mukaan kehittämään ja kehittymään!

Kelpoisuutena virkoihin on yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto tai yliopiston hyväksyntä yleislääketieteen erikoislääkärikoulutukseen. Määräaikaisesti virkaan voidaan ottaa LL- tutkinnon suorittanut.

Virkaa vastaanotettaessa on esitettävä todistus virkakelpoisuudesta. Palkkaus perustuu lääkärisopimukseen sekä paikalliseen palkkaussopimukseen ja on varmasti kilpailukykyinen. Virkaan valittujen on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Sovellamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Virassa edellytetään tartuntalain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä:http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Lisätietoja antavat ylilääkäri Sami Raasakka (Lappee ja Länsi) sekä ylilääkäri Minna Häyhä (Imatra ja Pohjoinen).

Hakemukset ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi toimittaa myös sähköpostitse: kirjaamo@eksote.fi tai kirjeitse: Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Kirjaamo, Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta

Katso myös Etelä-Karjalan terveyskeskus esittely ›