Lääkäri, Vuosaaren terveysasemaHelsingin kaupunki, Helsinki

Monien mahdollisuuksien duunipaikka lääkärille Vuosaaren terveys-ja hyvinvointikeskuksessa.

Oletko tiimipelaaja? Haluatko oppia muilta ja auttaa tiimin jokaista jäsentä onnistumaan?
Monialaisissa ja itseohjautuvissa tiimeissä työskentelet yhdessä, sairaanhoitajien, terveydenhoitajien, fysioterapeuttien, toimintaterapeuttien ja mielenterveys- ja päihdesairaanhoitajien sekä sosiaaliohjaajien kanssa. Sisätautilääkäri, geriatri, gynekologi ja ortopedi täydentävät vahvaa osaamistamme. Ammattilaiset suunnittelevat yhdessä tiimeissä työvuorot, lomat ja vastuutehtävät sekä kehittävät yhteistä työtä tavoitteiden mukaisesti.

Samassa talossa on kaupungin monipuolisimmat palvelut yhdessä psykiatria- ja päihdepoliklinikan, suun terveydenhuollon, perhekeskuksen ja laaja-alaisten sosiaalipalvelujen kanssa. Olet mukana kehittämässä ja toteuttamassa yhteistyötä muiden osaajien kanssa asiakkaan sujuvamman palvelun ja hoidon varmistamiseksi. Voit halutessasi tehdä myös äitiys-, lasten- ja ehkäisyneuvolaa.

Perehdytys, ohjaus ja koulutusmyönteisyys ja kaikkien ammattilaisten osaamisen arvostus ovat meille ensiarvoisen tärkeää. Oma supertutorilääkäri, henkilökohtaiset ohjaustapaamiset ja kahdesti viikossa toteutuvat ohjaus-ja koulutustunnit takaavat sinulle erinomaisen tuen terveyskeskuslääkärin työn opettelussa. Väliovellisissa vierekkäisissä vastaanottohuoneissa ja tiimitiloissa seniorin ja muiden ammattilaisten konsultaatio on erittäin helppoa. Saat aina apua!

Työtilat ovat uudet ja valoisat. Vastaanottohuoneiden varustelu on vakioitu, jotta aikaa ei kuluisi tavaroiden etsimiseen. Työergonomia on huomioitu ja työvälineet ovat nykyaikaiset. Huoneissa on sähköiset työpöydät ja sähköiset tutkimuspöydät. Kaikilla on kannettavat tietokoneet ja mobiilisanelu on mahdollista paikasta riippumatta.

Vuosaari on edelläkävijä digi-ja etäpalveluissa Stadissa. Sähköinen asiointi potilastyössä on meille arkipäivää! Omaolo- oirearvioinnin valikoima ja käyttö lisääntyvät. Etälääkärivastaanottojen pilotti on käynnistynyt meillä maaliskuussa. Kesäkuussa videokuvayhteys saadaan mukaan ja lääkäri voi tehdä halutessaan osan työpäivistään kotoa käsin. Neurologin videokonsultaatiot on aloitettu. Asiakaskokemus ja henkilöstötyytyväisyys paranevat vauhdilla.

Lean- ja PDSA –menetelmät, päivittäisjohtamisen aamupalaverit, työpohjien vakiointi ja sähköiset tiimitaulut ovat osana kehittämistyötä. Pääset mukaan innostavaan ammattilaisten joukkoon toteuttamaan innovatiivisuuttasi. Halutessasi saat kokemusta lähijohtamistehtävistä esim. tiimisi luotsaajana tai voit osallistua nuorten kollegoiden ohjaukseen ja kouluttamiseen.

Tarjoamme palvelut asiakkaille arkisin klo 7.00 -20.00. Meillä on erittäin joustavat työsopimukset ja päivystysvelvollisuutta ei ole. Kerro minkälainen työaika sinun elämäntilanteesi tällä hetkellä parhaiten sopii.

Meillä on kannustava, osin suoriteperusteinen palkkamalli ja laajennetun aukioloajan palkka on kilpailukykyinen. Sinulla on mahdollisuus päästä suurempiinkin ansioihin laajennetun aukiolon puitteissa.

Kannustavien kertapalkkioiden käyttö Vuosaaressa on rutiinia jo usean vuoden ajan. Saat lisäksi hyvät kaupungin työsuhde-edut, kouluttautumismahdollisuudet, myös esimiestehtäviin, ja avustamme tarvittaessa sinua asunnon etsimisessä.

Älä epäröi enää! Liity upeiden ja innostuneiden ammattilaisten joukkueeseemme.
Olet sitten konkari yleislääketieteen tai muun alan erikoislääkäri, kokenut tk-lääkäri tai urasi alussa ja vähintään 5. vuoden opinnot suorittanut kandi, soita, meilaa tai tule rohkeasti käymään. Jutellaan sinulle sopivimmasta vaihtoehdosta.

Katso myös Helsingin kaupunki esittely ›