Lääkäri, Vuosaaren terveysasemaHelsingin kaupunki, Helsinki

Lääkäriksi Vuosaaren terveys-ja hyvinvointikeskukseen vielä loppuvuoden aikana tai miten sinulle parhaiten sopii!

Oletko tiimipelaaja ja haluat oppia toisilta? Toisaalta saat keskittyä omaan osaamisalueeseesi.

Monialaisissa tiimeissä työskentelee sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, fysioterapeutteja ja mielenterveys- ja päihdesairaanhoitajia sekä sosiaaliohjaajia. Asiakas saa tarvitsemansa avun nopeammin. Tiimien itseohjautuvuus ja tavoitteellinen yhteinen työ kehittyy koko ajan, mikä näkyy parempana asiakas- ja henkilöstökokemuksena.

Lääkärit suunnittelevat tiimeissä itse omat työvuorot ja lomat. Työnkuvassa pyrimme huomioimaan erityisosaamisen ja tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet osallistua kehittämistyöhön. Voit halutessasi tehdä myös äitiys-, lasten- ja ehkäisyneuvolaa.

Perehdytys, tutor-lääkärit, koulutusmyönteisyys ja kaikkien ammattilaisten osaamisen arvostus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Koulutettavien lääkärien ohjaustunnit toteutuvat kaksi kertaa viikossa ja ohjaajatapaamiset toteutuvat säännöllisesti. Väliovellisissa vierekkäisissä vastaanottohuoneissa ja tiimitiloissa seniorin ja muiden ammattilaisten konsultaatio on helppoa.

Työtilat ovat uudet ja valoisat. Vastaanottohuoneiden varustelu on vakioitu, jotta aikaa ei kuluisi tavaroiden etsimiseen. Työergonomia on huomioitu! Jokaisessa vastaanottohuoneessa on sähköiset työpöydät ja sähköiset tutkimuspöydät. Kaikilla työntekijöillä on omat kannettavat tietokoneet ja mobiilisanelu on mahdollista paikasta riippumatta.
Asiakkaille tarjottavat sähköiset palvelut laajenevat vauhdilla, ja mm. ODA:n kautta sähköisesti tehtävä hoidon tarpeen arvio on jo käytössä ja osa potilasajoista on sähköisesti varattavia. Vuosaarelaisista koostuva aktiivinen asukasraati on lisäksi mukana kehittämässä sujuvampia palveluja.

Vuosaaren alueella asuu 40 000 asukasta. Terveysasemalla on 25 lääkärivakanssia ja työntekijöitä yhteensä yli 60. Jonot lääkärin vastaanotolle ovat poistuneet ja asiakaskokemus on parantunut merkittävästi. Samassa talossa on kaupungin monipuolisimmat palvelut yhdessä psykiatria- ja päihdepoliklinikan, suun terveydenhuollon, perhekeskuksen ja laaja-alaisten sosiaalipalvelujen kanssa. Lisäksi ortopedi, psykiatri ja gynekologi pitävät vastaanottoja meillä.

Tarjoamme palvelut asiakkaille arkisin klo 7.00 -20.00. Lääkärit jakavat aamu-, ilta- ja konsulttivuorot itsenäisesti tiimeissä. Myös osa-aikainen työ on erittäin joustavasti mahdollista! Kerro minkälainen työaika sinun elämäntilanteesi tällä hetkellä parhaiten sopii.

Päivystysvelvollisuutta Helsingin päivystyspisteissä ei ole. Meillä on kannustava, osin suoriteperusteinen paikallisen virkaehtosopimuksen mukainen palkkamalli ja laajennetun aukioloajan palkka on kilpailukykyinen. Saat hyvät kaupungin työsuhde-edut, kouluttautumismahdollisuudet, myös esimiestehtäviin, ja avustamme tarvittaessa sinua asunnon etsimisessä.

Jos olet laillistettu lääkäri tai 5. vuoden opinnot suorittanut kandi, soittele, meilaa ja tule käymään. Kerron mielelläni lisää vaihtoehdoista ja palkkamallistamme.

Hakemuksen voit jättää myös helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu lääkäri tai 5.vuoden opinnot suorittanut kandi.
Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito. Lisäksi edellytämme hyviä tiimityötaitoja, myönteistä asennetta ja valmiutta kehittää ammatillista osaamista.Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Katso myös Helsingin kaupunki esittely ›