Lääkäri, Vantaan sairaalaVantaan kaupunki, Sosiaali-terveystoimi, terveyspalvelut, Vantaa

Haemme vakituiseen virkaan lääkäriä.

Vantaan sairaala vastaa kaikesta perusterveydenhuollon sairaalatoiminnasta sekä kotihoidon että vammaispalveluiden toiminnasta Vantaalla. Vantaan sairaalan kaksi akuuttigeriatrista osastoa ja kotisairaala toimivat Peijaksen sairaalassa. Katriinan sairaalassa Seutulassa toimii kahdeksan profiloitunutta kuntoutusosastoa, päiväsairaala ja geriatrinen vastaanotto sekä palliatiivisen ja saattohoidon osasto. Vantaan sairaalassa työskentelee yhteensä 26 lääkäriä.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan sekä hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet kiinnostuksesi mukaisesti. Yhteistyö erikoissairaanhoidon yksiköiden kanssa on toimivaa. Katriinan sairaalassa toimivat eri alojen erikoislääkäreiden säännölliset konsultaatiot.

Vantaan sairaalalla on koulutusoikeudet yleislääketieteen ja geriatrian erikoisaloilla Helsingin yliopistossa sekä koulutusoikeudet palliatiivisen lääketieteen erityispätevyyteen.

Työsuhteen tietoja:

Kelpoisuusvaatimus: Lääkäri, muu kuin terveyskeskuslääkäri (Suomessa laillistettu lääkäri)

Luemme eduksi: Kokemuksen moniammatillisessa työyhteisössä työskentelystä sekä kehittämismyönteisyyden.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) mukaisesti.

Palkkaus: 4 867,50 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.

 

Katso myös Vantaan kaupunki, Sosiaali-terveystoimi, terveyspalvelut esittely ›