Lääkäri, Espoon sairaalaanEspoon kaupunki, Espoo

Haemme erikoistuvaa lääkäriä Espoon sairaalaan varahenkilöstöön. Tuleva erikoisalasi voi olla esimerkiksi geriatria, sisätaudit tai yleislääketiede.  Sairaalamme on uusi, hyödynnämme modernia teknologiaa ja toimimme tiiviissä yhteistyössä erikoissairaanhoidon kanssa. Meillä on akuuttigeriatriaan keskittynyt päivystysosasto ja infektio-osasto. AVH-osastomme ja ortopedinen osastomme ovat kuntoutuksen edelläkävijöitä. Haavaosastollamme kiertävät säännöllisesti HUS:n haavakeskuksen spesialistit ja psykogeriatrisella osastolla HUS:n Psykiatriakeskuksen vanhuspsykiatri.  Kotisairaala, geriatrian poliklinikka, palliatiivisen hoidon keskus sekä kotihoidon lääkäripalvelut kuuluu korkeatasoiseen geriatriseen ja palliatiiviseen osaamisalueeseemme. Erikoistumisessa pääset hyödyntämään laaja-alaista koulutustarjontaamme ja useiden erikoisalojen spesialistien osaamista.

Tukenasi on esimiehen ja kokeneen seniorin lisäksi moniammatillinen työyhteisö. Yksilöllisesti räätälöidyn koulutussuunnitelmasi mukaisesti Sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään uuden sairaalan toimintaa ja geriatrisen potilaan hoitoa laaja-alaisesti. Meillä työskentelevät arvostavat monipuolista työnkuvaa, toimivaa yhteistyötä erikoissairaanhoidon kanssa ja hyviä koulutusmahdollisuuksia.

Espoon kaupunki on vakaa työnantaja, ja tarjoamme erinomaiset vuosilomaedut sekä hyvät kehittymis- ja urapolkumahdollisuudet. Monipuolisten sisäisten koulutusten lisäksi on mahdollista käyttää 10 palkallista päivää ulkoisiin koulutuksiin. Tarjoamme työsuhde-etuina liikunta- ja kulttuurietuja sekä tuemme työmatkaliikennettä.

Työ alkaa 1.4.2019 tai aikaisemmin sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu lääkäri.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Sopimusala LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Työaika 38 h 15 min / viikko

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Johtava ylilääkäri Roope Leppänen

046 877 2628

Ylilääkäri Maritta Hyvärinen

050 341 1106

 

Katso myös Espoon kaupunki esittely ›