Koulutusylilääkäri, Vantaan opetusterveyskeskusVantaan kaupunki, Sosiaali-terveystoimi, terveyspalvelut, Vantaa

Tule meille viiden tähden kouluttajaksi!

Haemme Vantaan terveyskeskukseen opetus- ja tutkimustoiminnasta kiinnostunutta ylilääkäriä, joka innostuu koulutuksen kehittämisestä ja nauttii työskentelystä verkostoissa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn koulutuksen ja tutkimuksen parissa. Koulutusylilääkärinä pääset kehittämään toimintaamme yleislääketieteen opetussuunnitelman uudistuessa. Ohjaat suoraan yliopistolta tulevia lääketieteen opiskelijoita, joten pääset työssäsi aitiopaikalle uusimman tieteellisen tutkimustiedon äärelle.

Koulutusylilääkärinä vastaat lääketieteen perusopintoihin liittyvästä terveyskeskusopetuksesta, yleislääketieteen erityiskoulutuksesta (YEK) ja erikoislääkärikoulutuksesta sekä teet yhteistyötä HUS:n ja Helsingin yliopiston kanssa.

Vantaan terveyskeskus koostuu seitsemästä terveysasemasta. Olemme osa Helsingin yliopiston Akateeminen terveyskeskus (AkaTK) -verkostoa. Vuonna 2018 saimme täydet viisi tähteä Nuorten Lääkärien yhdistyksen (NLY) ensimmäistä kertaa tekemässä selvityksessä Suomen parhaista koulutussairaaloista ja terveyskeskuksista.

Vakinainen virka täytetään 1.3.2019 tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 23.1.2019 klo 16.00. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Virkaan valitun on toimitettava ennen viran vastaanottamista Vantaan työterveyshuollon myöntämä todistus terveydentilasta.

Haastattelujen ajankohta on 28.1.2019.

 

Vantaan terveyspalvelujen uudessa organisaatiossa pääset aitiopaikalle kehittämään julkista terveydenhuoltoa yhdessä muiden ylilääkäreidemme kanssa. Olemme digimyönteinen ja eteenpäin katsova organisaatio, joka huolehtii asiakkaistaan ja henkilöstöstään. Vantaalla saat ensimmäisten joukossa työkaluksesi uuden sukupolven asiakas- ja potilastietojärjestelmän, sillä otamme Apotin käyttöön ensimmäisenä kuntana Suomessa.

Työnantajana Vantaa tunnetaan avoimesta työilmapiiristä ja oikeudenmukaisesta johtamiskulttuurista. Kokeilemme rohkeasti uusia työ- ja toimintatapoja. Kannustamme henkilöstöämme kohti selkeitä tavoitteita ja tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia urapolulle.

Työsuhteen tietoja:

Kelpoisuusvaatimus: Suomessa laillistettu lääkäri, yleislääketieteen erikoislääkäri, lääkärikouluttajan erityispätevyys, hallinnon kokemus / hallinnon pätevyys

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa.

Luemme eduksi: Onnistut ja viihdyt tehtävässä, jos olet aloitteellinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Arvostamme kyvykkyyttäsi nähdä ja hallita isoja kokonaisuuksia sekä rohkeuttasi uudistua ja uudistaa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.

Katso myös Vantaan kaupunki, Sosiaali-terveystoimi, terveyspalvelut esittely ›